60% Korting!

Surfles in de golven van Zandvoort. Eén zijn met de elementen, opperste concentratie en een uitstekende evenwicht beheersing. Zon, zee, wind en prachtige golven is genieten plus en een heerlijk gevoel van vrijheid!  Je kunt je cursus golf surfen nu via Dagjeuitpagina.nl boeken, met wel 60% korting van 35,00 voor slechts 14,00.

Klik ook hier om je voucher voor een golf surfles te bestellen.

Surfles bij Pepsports Zandvoort:

Pepsports in Zandvoort heeft ruime ervaring in diverse takken van outdoor aktiviteiten. De golf surflessen zijn geschikt voor zowel jong als oud. Er zijn namelijk 3 verschilende maten softtop surfboarden beschikbaar, die uitermate geschikt zijn voor de diverse leeftijden. Ook zijn er wetsuits in diverse maten en is er voor iedere lichaamsbouw wel een pak beschikbaar.

Surfles voor jong en oud

Wat is inclusief je Surfles:

  • 2 uur surfles bij Pepsorts in Zandvoort
  • 1 uur vrij surfen
  • inclusief gebruik van materiaal zoals je surfboard en wetsuit

Tips:

Lunchen:

  • neem zelf een lunchpakket mee. Surfen en voraal golf surfen maakt hongerig. Maar er is ook voldoende aanbod van restaurants en lunchrooms.

Douchen:

  • Als je al het zout en zoute water van je lichaam af wilt spoelen, kun je na de les lekker doucen met warm zoet water. Hiervoor moet je een muntje kopen voor €1,=.

Klik ook hier om je voucher voor een golf surfles te bestellen.

Surfles inclusief het gebruik van je materiaal

Parkeren tijdens de Surfles:

Je kunt je auto onder andere op de boulevard parkeren. Dat is op ongeveer 50 afstand lopen. De prijs hiervoor bedraagt op dit moment 2,20 per uur.

Huren van een surfboard:

Kun je niet genoeg krijgen van het golf surfen en je wilt langer doorgaan dan de 2 uur instructie en het vrije uur surfen, kun je je surfboard langer gebruiken door hem te huren.

Maar ook als je al een ervaren golf surfer bent en je wilt een board huren, kun je via Dagjeuitpagina.nl een surfboard met korting huren bij Pepsports.

Klik hier om je voucher te bestellen om 3 uur een surfboard met 56% korting te huren van 25,00 voor slechts 11,00.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder ook naar of waren geïnteresseerd in een sloep huren in Friesland en haal ook je vaarbewijs.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

za 16 mei t/m za 31 oktober 2020

Openingstijden

Dagelijks van 09.00 - 20.00 uur

Prijzen

Van 35,00 voor slechts 14,00

Locatie

Pepsports
Boulevard Barnaart 30
2041 JA Zandvoort
Meer informatie / boeken


Speelgoed met korting


Booking.com