71% Korting!

Is dit geen leuke aanbieding? Voor alle kapiteins in de dop die voor het aankomende vaarseizoen hun vaarbewijs 1 willen halen kun je nu via dagjeuitpagina.nl het online cursuspakket bestellen. Nu je cursus bestellen is gebruik maken van 71% korting! Normaal kost de cursus €69,95 nu maar €19,95!

Volgens de Nederlandse (vaar) wetgeving ben je al snel een vaarbewijs nodig als je op boten van bepaalde afmetingen of maximaal behaalbare snelheden wilt varen. Wees verstandig en ga niet zonder vaarbewijs het water op. Ook al ben je geen vaarbewijs nodig, het is altijd handig om je kennis over voorschriften op het water, bebording, betonning en (on)geschreven regels te vergroten. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten!

De beste stuurlui:

Altijd al eens kapitein op je eigen schip willen zijn? Maak dan gebruik van deze unieke aanbieding. Wees zelf redzaam op het water en ervaar het overheerlijke gevoel van de vrijheid, de ruimte en de rust op het water. Behaal je online cursus vaarbewijs 1 en laat het gezegde: “De beste stuurlui staan aan de wal”, niet op jou van toepassing zijn.

Vaarbewijs 1:

Als je vaarbewijs 1 in je bezit hebt, mag je binnen Nederland op de meeste kanalen, rivieren en kleine meren varen. Met alleen vaarbewijs 1 mag je niet varen op het IJsselmeer, de Waddenzee, het Markermeer, het IJmeer, de Westerschelde, de Oosterschelde, de Dollard en de Eems.

In de online cursus worden de volgende facetten behandeld:

  • het belangrijkste item is natuurlijk de veiligheid
  • manoeuvreren op het water
  • vaarwegmarkering
  • de voorrangsregels op het water wijken nogal af van de regels op de weg
  • meteorologie is van belang om te weten of je wel of niet veilig kunt uitvaren
  • lichten en geluidsseinen worden op gebruikt op het water

Klik hier om je online cursus vaarbewijs 1 (van €69,95 voor maar €19,95) te kopen.

Vaarbewijs 2:

Met vaarbewijs 2 mag je vanzelfsprekend meer dan met vaarbwijs 1. Vaarbewijs 2 biedt je de mogelijkheid om op alle binnenwateren te varen. Dus ook op de wateren die buiten vaarbewijs 1 vallen. In de cursus vaarbewijs 2 worden een aantal extra thema’s behandeld, te weten:

  • navigatie
  • de wettelijke regels indien deze nodig zijn voor de veiligheid van de vaart op ruime wateren.

Klik hier om je online cursus vaarbewijs 2 (Van €79,95 voor maar €24,95) te kopen.

Vaarbewijs 1 en 2:

Als je helemaal klaar wilt zijn voor het grote avontuur op het water en zonder beperkingen het ruime sop wilt kunnen kiezen, dan is het wellicht aan te bevelen om beide bewijzen in je bezit te hebben.

Klik hier om de online cursussen voor zowel vaarbewijs 1 als 2 (Van €99,95 voor maar €29,95) te kopen.

Boot huren?

Er zijn diverse boot verhuur bedrijven in Nederland. Afhankelijk van de afmeting van de boot en de snelheid wat de boot kan varen ben je daar een vaarbewijs voor nodig. Bij het huren van een boot waar een dergelijk bewijs voor nodig is, zal het verhuurbedrijf dan ook beslist naar dit bewijs vragen.  Op de website www.joyrent.nl kun je ook (motor) boten in binnen- en buitenland huren.

Klik hier om de boten op joyrent te bekijken.

Behouden vaart!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenWanneer

ma 7 januari t/m di 31 december 2019

Prijzen

Van €69,95 voor maar €19,95
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje