40% Korting

Boek hier nu je uitwaai arrangement op Texel. Genieten van ellenlange strandwandelingen, de rust, de natuur en de vergezichten over zee. Dit arrangement wordt aangeboden vanaf €65,= per persoon.

Je verblijft tijdens dit arrangement in een hotel chalet op vakantiepark De Krim. Dit vakantiepark ligt nabij het dorp De Cocksdorp op het waddeneiland Texel. Een vakantiepark waar meer dan genoeg te doen is. Wat te denken van een bowlingbaan en een prachtig zwemparadijs met 3 glijbanen en een wildwaterbaan. Voor de golfliefhebbers wordt er zelfs een korting van 30% gegeven bij gebruik van de golfbaan bij het vakantiepark. Ook culinair is het goed vertoeven op De Krim. Op het vakantiepark zijn 3 restaurants.

Klik hier om je uitwaai arrangement op Texel te boeken.

Uitstapjes in de omgeving:

Vakantiepark De Krim is een ideale plek om als startpunt te gebruiken voor leuke uitstapjes op het eiland. Een verblijf op een waddeneiland is altijd prettig, ongeacht het jaargetijde. Zowel met mooi weer als ook op dagen dat de weergoden je wat minder goed gezind zijn kun je er goed vertoeven.

Texel is een prachtige omgeving om wandel- en of fietstochten te ondernemen. Een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden ligt klaar om gebruikt te worden.

Breng ook eens een bezoek aan Ecomare. Dat is een opvangcentrum voor zeehonden. Zieke of gestrande zeehonden worden daar opgevangen met de bedoeling ze weer terug te plaatsen in de natuur. Naast dat het gewoon leuk is om een bezoek te brengen sponsor je zo ook een goed doel.

Op Texel vind je gezellige dorpjes waar je heerlijk kunt winkelen, een terrasje pakken of restaurant bezoeken.

Maak ook eens een trip met een rondvaartboot. Tijdens deze boottochten kun je van alles leren over het Wad. Wat is nou leuker dan tijdens je uitwaai arrangement aan te meren op een zandbank waar super nieuwsgierige zeehonden liggen te zonnen. Dichterbij bij de natuur van het Wad kun je niet komen.

Een ander eiland bezoeken tijdens je verblijf kan ook. Dagelijks zijn er meerdere afvaarten om eiland te hoppen.

Het uitwaai arrangement:

Dit arrangement is inclusief:

  • 2 of 3 overnachtingen in een hotelchalet
  • 2 of 3 keer ontbijt
  • WIFI is grats
  • gratis parkeren
  • 30% korting opm de golfbaan

Klik hier om je uitwaai arrangement op Texel te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 29 november t/m wo 6 februari 2019

Prijzen

Vanaf €65,=

Locatie

Vakantiepark De Krim
Roggeslootweg 6
1795 JV De Cocksdorp, Texel


Booking.com
Het Laatste Tafeltje