Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Boek hier nu je korte vakantie naar de prachtige omgeving van Loosdrecht. Huur een suitelodge met prive sauna, inclusief wellness pakket en extra’s voor 4, 5 of 8 dagen op Park Gooilanden van €246,= voor vanaf €147,50.

Lekker relaxt genieten van je suitelodge met privé sauna doe je in de buurt van de Loosdrechtse Plassen op Park Gooilanden. Niet ver maar toch heerlijk een korte vakantie. Je wellness pakket wat bij dit arrangement behoort kun je prima gebruiken in de Finse sauna die je suitelodge rijk is.

Klik hier om je korte vakantie naar Loosdrecht te boeken.

Park Gooilanden:

Je verblijft tijdens dit arrangement op Park Gooilanden in een suitelodge. Dat zijn luxe ingerichte lodges inclusief een eigen Finse sauna. De suitelodges zijn ruim, comfortabel en modern ingericht en zijn voorzien van alle moderne gemakken zoals een afwasmachine, magnetro, Nespresso machine enz. Bij dit arrangement is een wellness pakket inbegrepen, evenals een lekker fles Dutchen wijn. Dagelijks kun je lekker genieten van verse croisantjes en als je verblijf er helaas weer op zit krijg je nog een lekkere kop koffie to go mee voor onderweg.

Loosdrechtse Plassen:

Je kunt natuurlijk genieten zoals je dat zelf wilt, maar de Loosdrechtse Plassen leent zich natuurlijk bij uitstek om leuke dingen te doen op of rondom het water. Nabij de Loosdrechtse Plassen zijn volop mogelijkheden om een motorboot, zeiljacht of kano te huren. Huur een boot wat bij je past, vergeet je gevulde picknickmand niet mee te nemen en trek er lekker op uit over het water. Wat is er nou mooier dan op een afgelegen plekje heerlijk van de rust en de natuur te kunnen genieten.

Hilversum:

Dé mediastad bij uitstek van Nederland. In de beginjaren van radio en televisie was Hilversum de bakermat. Wellicht daarom is in Hilversum het Beeld en Geluid Museum gevestigd. Verder is het goed winkelen in de gezellige winkelstraatjes van Hilversum.

Amsterdam:

Maar ook Amsterdam behoort vanaf Park Gooilanden tot de mogelijkheden om te bezoeken. Deze hoofdstad ligt op circa 32 kilometer rijden. De snelste en wellicht de makkelijkste manier om Amsterdam te verkennen is met de Hop-on-Hop-off bus. Deze bus voert je langs alle highlights van Amsterdam en doer 12 haltes aan. Je ticket is 24 uur geldig en je bent vrij om van of op de bus te stappen bij elke halte.

Klik hier om je ticket voor de Hop-onHop-off bus (€21,=) in Amsterdam te boeken.

Breng ook eens een bezoek aan het Rijksmuseum in Amsterdam.

Klik hier om je tickets (skip the line) voor het Rijksmuseum (€17,50) te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 9 november t/m vr 22 maart 2019

Prijs

V.a. €147,50
Van €246,= voor v.a. €147,50

Locatie

Park Gooilanden
Rading 2A
1231 KA Loosdrecht






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com