Boek hier je korte vakantie naar Zandvoort, vlakbij zee en strand, een twee persoons kamer inclusief ontbijt en een proeverij van voorgerechten van €81,= voor maar v.a. €51,=

Tijdens dit arrangement verblijf je in het Amsterdam Beach Hotel, op circa 50 meter vanaf het strand! Alle kamers zijn voorzien van alle moderne voorzieningen. Het hotel is gezellig ingericht in een strandsfeer. Sommige kamers hebben uitzicht op zee. Gebruik van het internet is er gratis.

Klik hier om je korte vakantie naar Zandvoort te boeken.

Wil je eens lekker uitwaaien en er eens echt helemaal tussenuit? 2 of meer dagen er op uit maar het gevoel hebben dat je wel een week bent weggeweest? Boek dan deze korte vakantie naar het Amsterdam Beach Hotel in Zandvoort. Op slechts 50 meter van het strand. Zo dichtbij, je kunt haast vanuit je hotelkamer schelpen zoeken.

Zowel het hotel als de plaats Zandvoort lenen zich uitstekend om leuke uitstapjes in de omgeving te ondernemen. In Zandvoort kun je heerlijk shoppen. Maar dit arrangement leent zich ook uitstekend om te combineren met een bezoek aan een evenment op het circuit van Zandvoort. Dit arrangement is ook ideaal om bijvoorbeeld te combineren met de jaarmarkten die in Zandvoort worden georganiseerd.

Ook is het Amsterdam Beach Hotel een ideaal beginpunt om kortere of langere wandel- of fietstochten te ondernemen. Vlakbij ligt namelijk het prachtige natuurgebied het Nationaal Park Zuid Kennemerland. Hier maakt het niet uit welk jaargetijde het is. In dit mooie natuurgebied kun je heerlijk genieten van wat de natuur je biedt. Zalig ontspannen wandelen of fietsen, de wind door je haar voelen en de zoute zilte zeelucht die je haast kunt proeven. En dan na een dag genieten deze afsluiten met een relaxt bezoek aan een van de sfeervolle strandtenten die Zandvoort rijk is. Uitkijken over strand en zee en nippen aan warme chocolademelk of misschien iets sterkers en de zon langzaam in de zee zien zakken.

Op culinair gebied kun je in Zandvoort alle kanten op. Voor iedere smaak is er een passend restaurant.

Vanuit Zandvoort ligt de stad Haarlem ook op korte afstand. Haarlem, de stad aan het Spaarne, heeft een oude historische binnen stad met veel karakteristieke gebouwen. De makkelijkste en meest effectieve manier om Haarlem te bekijken is met de Hop-on-Hop-off boot. Met een ticket voor deze boot, die 24 uur geldig is, kun je langs alle bezienswaardigeheden varen en op alle opstap plaatsen vrij van of aan boord gaan.

Klik hier om je ticket voor de Hop-on-Hop-off boot te boeken.

Een andere mogelijkheid om Haarlem te bekijken is middels een grachtenrondvaart. Deze 50 minuten durende rondvaart is onder leiding van een ervaren schipper die je alles over Haarlem en wat je tijdens je boottocht tegen komt weet te vertellen.

Klikl hier om je ticket voor de grachtenrondvaart te boeken.

En als met kinderen bent is een bezoek aan Haarlem beslist niet volledig geweest als je het Linnaeushof niet heb bezocht. Het Linnaeushof is Europa’s grootste speeltuin met meer dan 350 verschillende speeltoestellen en attracties.

Klik hier om je ticket voor het Linnaeushof te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 4 november t/m do 1 januari 1970

Prijzen

Van €81,= voor v.a. €51,=

Locatie

Amsterdam Beach Hotel
Badhuisplein 2-4
2042 JB Zandvoort


Booking.com
Het Laatste Tafeltje