Deze aanbieding is niet meer geldig.

World of Dino’s: Bereid je maar vast voor op een bijzonder heftig dagje uit. Sta oog in oog met levensgrote dinosaurussen in de Brabanthallen in Den Bosch. Entree tickets kun je nu via DagjeuitPagina.nl bestellen met een korting van wel 26% van €19,50 voor slechts €14,50.

Klik hier om je entree tickets voor World of Dino’s in de Brabanthallen te bestellen. Je korting bedraagt €5,= per entree ticket.

World of Dino’s:

Tijdens de kerstvakantie 2019/2020 wordt er in de Brabanthallen in Den Bosch een prachtige expositie gehouden van en over dinosauriërs. Tijdens deze expositie kun je tot wel 80 levensgrote en super echt gelijkende dino’s bekijken tijdends de World of Dino’s expositie. En het mooie is dat deze expositie ook nog eens de grootste dino expositie van Europa is! Is dat geen leuk en vooral leerzaam dagje uit voor jong en oud? Of durf je soms niet?

Triceratops in de Brabanthallen in Den Bosch

Wat kun je verwachten:

Tijdens de expositie kun je een grote verscheidenheid aan verschillende soorten dino’s bewonderen. Van vervaarlijk brullende T-rex tot de mega beauty’s zoals de Braciosaurus en de Triceratops. En natuurlijk nog veel meer soorten, allemaal op ware grootte en ook nog eens echt bewegend. De decors waarin de dino’s tentoongesteld staan zijn ook nog eens zo getrouw mogelijk ingericht en passen bij hun natuurlijke leefomgeving. Met special geluids- en lichteffecten maakt het een bijzonder realistisch schouwspel.

World of Dino's tijdens de kerstvakantie 2019

Speciaal voor kinderen:

Speciaal voor de kinderen worden er leuke aktiviteiten georganiseerd, zoals een speciale kidszône met een gigantisch dino springkussen, een uitgraving en een speurtocht. Verder een bioscoop met doorlopende educatieve films, maar ook leuke berijdbare dinosaurussen. Durf jij een ritje op de rug van zo’n gigant te maken? Als dat geen onvergetelijke ervaring voor de hele familie wordt!

Kom tijdens de kerstvakantie naar world of dino's in de Brabanthallen in Den Bosch

Klik hier om je entree tickets voor World of Dino’s in de Brabanthallen te bestellen. Je korting bedraagt €5,= per entree ticket.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 21 december t/m zo 5 januari 2020

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 - 18.00 uur.

Prijzen

Van €19,50 voor slechts €14,40
Kinderen van 3 tot en met 11 jaar oud van €17,= voor slechts €12,=.

Locatie

Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK Den Bosch
Het Laatste Tafeltje


Booking.com