3,95 Korting!


Kom voor een fantastisch dagje uit met veel vermaak en vertier naar het attractie- en pretpark DippieDoe in Best, in de buurt van Eindhoven. Hier kun je een hele dag plezier hebben en spannende avonturen beleven. Entree tickets kun je nu via Dagjeuitpagina.nl met 26% korting bestellen van 14,95 voor slechts 11,00.

“Attractiepark DippieDoe daar willen alle kinderen naar toe!”.

Klik hier om je entree voucher voor DippieDoe te bestellen.

DippieDoe:

Dippiedoe is een attractie- en pretpark voor kinderen to circa 13 jaar oud. In het park staan meer dan 25 attracties voor je klaar om met volle teugen te genieten.

Je kunt overigens ook genieten van een leuke combideal! Met jouw DippieDoe entree ticket mag je dezelfde dag ook nog eens gratis gaan zwemmen bij het naastgelegen strandpark Aquabest. Vergeet dus vooral je zwemspullen niet! 

Draaimolen in DippieDoe

DippieDoe Binnen- en Buitenpretpark:

Ook als de weergoden je wat minder gezind zijn kun je je bovendien uitstekend vermaken in het pretpark. Als het bijvoorbeeld regent kun je ook onbeperkt gebruik maken van het binnen gedeelte van het park.

Bij slecht weer kun je je ook uitstekend binnen vermaken

Bijzonder attracties en evenementen:

  • Gedurende het openingsseizoen worden er bijzonder leuke evenementen georganiseerd. Op dit moment is in verband met de Corona maatregelen nog niet duidelijk welke dat voor dit jaar zullen zijn.
  • Jaarlijks wordt er een Winter editie van DippieDoe georganiseerd. Hopelijk kun je daar dit jaar ook weer van genieten.
Spannende avonturen in DippieDoe

Toegankelijkheid DippieDoe:

Veel attracties in het pretpark zijn in het bijzonder geschikt voor mindervaliden en of rolstoelgebruikers. Helaas zijn niet alle attracties ingericht op mindervaliden. Maar de medewerkers zijn uitermate bereid, want ze staan graag klaar om je te helpen met in- en uitstappen.

Parkeren:

Parkeren op het terrein nabij het park is ook mogelijk en kost 4,00 per dag. Als je een locker wilt huren? Lekker makkelijk om je spullen veilig op te bergen, dan kan dat voor 2,00 en de borg is dan 3,00.

Vermaak voor de kinderen in allerlei vormen

DippieDoe kinderfeestjes en schoolreisjes:

Dippiedoe is een ideale plek om je kinderfeestje te organiseren. Heerlijk de hele dag met je beste vriendjes spelen en avonturen beleven. En natuurlijk wil je feestje compleet maken. Daartoe kun je kiezen voor een speciaal feestmenu! Ook is het park uitermate geschikt als bestemming voor een schoolreisje.

NB: De tickets zijn niet geldig van 20 juni tot en met 24 juni en van 27 juni tot en met 1 juli 2022

Klik hier om je entree voucher voor DippieDoe te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van dagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in Verkeers- en attractiepark Duinen Zathe (all inclusive) in Appelscha, Pretpark Mondo Verde (all inclusive) in Landgraaf en Avonturenboerderij Molenwaard in Groot Ammers.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 6 juni t/m zo 23 oktober 2022

Openingstijden

De openingstijden wijzigen per seizoen.
Check de website voor de juiste openingstijden.

Prijs

Van 14,95 voor slechts 11,00
Kinderen tot en met 1 jaar en rolstoelgangers hebben gratis entree

Locatie

DippieDoe attractiepark
Ekkersweijer 1
5681 RZ Best
Meer informatie / boeken


Booking.com