18% Korting!


Voor een compleet dagje uit met de hele familie kom je naar Duinen Zathe in Appelscha. Hier kun je onbeperkt van het verkeers- en attractiepark genieten, inclusief eten en drinken. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu je entree tickets bestellen met een korting van wel 18% van 16,50 voor slechts 13,50.

Klik ook hier om je entree tickets voor Duinen Zathe in Appelscha te bestellen.

Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe:

Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe is van oudsher een verkeerspark wat sinds enige jaren in Appelscha, Friesland is gehuisvest. Kinderen kunnen hier onder andere heerlijk onbekommerd rondrijden in diverse trapauto’s. Speciaal voor hen is er een terrein aangelegd met een complete infrastructuur zoals die op de echte weg ook is. Inclusief benzinestation, verkeerslichten en een bijzonder strenge politieagent, Bromsnor! Agent Bromsnor kan je op een speelse manier van alles leren over het verkeer en waar je op moet letten. De kinderen kunnen er zelfs hun rijbewijs halen. Is dat niet leuk?

Het verkeers- en attractiepark Duinen Zathe in Appelscha

Wat kun je nog meer verwachten:

Naast het verkeerspark zijn er ook allerlei leuke attracties voor diverse leeftijdscategorieën. Zo kun je flink botsen in de botsauto’s, spannende avonturen beleven in het spookhuis, de G krachten tarten in de familie achtbaan, rondjes draaien in de draaimolen en nog veel en veel meer!

Vele attracties bij Duinen Zathe

All inclusief bij Duinen Zathe:

Dat spelen hongerig maakt hoeven we je vast niet te vertellen. Daarom is het in dit verkeers- en attractiepark juist zo fijn dat je onbeperkt koffie, thee, limonade, frites, diverse snacks, belegde broodjes, soep en ijs kunt nemen. Zoveel je wilt en zo vaak als je wilt. Dus geen gesleep meer met tassen vol met eten en drinken van thuis. Het is hier volop aanwezig en je kunt er van nemen.

Klik ook hier om je entree tickets voor Duinen Zathe in Appelscha te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder naar of waren ook geïnteresseerd in Attractiepark De Waarbeek (all inclusief) in Hengelo (Overijssel), Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn en Het Land van Jan Klaassen in Braamt.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

do 21 mei t/m za 31 oktober 2020

Openingstijden

Vanaf zaterdag 16 mei geopend tot en met 1 november.

Openingstijden mei en juni: 10:00 – 17:00.

Openingstijden zomerperiode: 10:00 – 17:30.

Let op: de zomerperiode loopt van 3 juli t/m 16 augustus.

Prijzen

Van 16,50 voor slechts 13,50
Kinderen tot en met 2 jaar 5,00

Locatie

Duinen Zathe
Noorder Es 1
8426 GW Appelscha
Meer informatie / boeken


Booking.com