7,50 Korting!


Als je de stad Rotterdam bezoekt, is het zeker aan te raden om ook eens het Maritiem Museum Rotterdam te bezoeken. Daar leer je namelijk van alles over hoe belangrijk water en de haven door de jaren heen, is geweest voor de stad Rotterdam. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder goedkope tickets bestellen, met een korting van wel 43%. Een toegangskaartje kost je dan geen 17,50 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je al via deze website voor slechts 10,00. Dat scheelt je dus simpelweg 7,50 per entree ticket! En je hoeft dan ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je goedkope entree tickets voor het Maritiem Museum Rotterdam te bestellen.

Maritiem Museum Rotterdam:

In dit unieke museum zie je pas goed hoe groot de invloed van het water is, maar vooral geweest is op de stad Rotterdam. Het leuke van het museum is, dat het ligt in de oudste en tevens de grootste museumhaven van Nederland. Dat houdt in dat je ook oude kranen en schepen kunt bezoeken. Hierdoor krijg je een bijzonder goede indruk van de betekenis en het onstaan van de stad Rotterdam als wereldhaven. Ook kun je hier de geheimen van de smid ontdekken in relatie tot maritieme ambachten en scheepsbouw. 

Maritiem Museum Rotterdam

Wat kun je verwachten van het Maritiem Museum:

Eigenlijk is een bezoek aan het museum een reis door het heden en verleden in een moderne expositie. Het museum beschikt namelijk over een eeuwenoude collectie, bestaande uit meer dan een miljoen objecten. Deze verzameling is van wereldfaam en illustreert de Nederlandse geschiedenis en Rotterdam als wereldhaven in het bijzonder. Hierdoor is het een leuk, leerzaam en uniek dagje uit, geschikt voor jong en oud.

NB: Deze aanbieding is niet geldig tijdens de schoolvakanties van de regio Midden.

Klik hier om je goedkope entree tickets voor het Maritiem Museum Rotterdam te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer musea en exposities.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

za 29 maart t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Hoofdgebouw
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zon- en feestdagen: 11.00 - 17.00 uur
(Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Tweede Kerstdag)
5, 24 en 31 december sluiten we om 16:00 uur
In schoolvakanties (regio midden) ook op maandag open van 10.00 tot 17.00 uur.

Hoofdgebouw, museumhaven en werkplaatsen in het paviljoen zijn gesloten op maandagen buiten de schoolvakanties, nieuwjaarsdag, Koningsdag, Eerste Kerstdag en tijdens de Rotterdamse Marathon.

Maritiem Museum Haven
Museumsteiger en werkplaatsen: di t/m za 11.00 - 17.00 uur, zo 12:00-17:00 uur. Vanaf 1 april zijn ook een aantal historische schepen toegankelijk.
Van 1 november tot begin april zijn de historische schepen gesloten, de museumsteiger en de werkplaatsen in het paviljoen blijven toegankelijk.

Prijs

Van 17,50 voor maar 10,00
Gratis toegang voor kinderen tot en met 3 jaar.

Locatie

Maritiem Museum Rotterdam
Leuvehaven 1
3011 EA Rotterdam
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com