Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Boek hier je favoriete winteruitje naar Phantasialand Wintertraum in Duitsland. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu budget entree tickets bestellen met wel 21% korting van €47,50 voor slechts €37,50. Je voordeel is dan al €10,= pere entree ticket!

Klik ook hier om je entree tickets voor Phantasialand Wintertraum in Brühl, Duitsland te bestellen.

Phantasialand Wintertraum:

Wintertraum Phantasialand wordt ook wel het beste winter event van Duitsland genoemd. Kom ook langs en geniet mee van dit prachtige jaarlijkse spektakel. Ervaar ook de betoverende en magische kerstsfeer met duizenden en duizenden lichtjes.

Gezllige winterse sferen in Phantasia Wintertraum Brühl

Winter Wonderland:

Tijdens de wintermaanden wordt Phantasialand omgetoverd tot een waar winter wonderland. In deze periode die duurt van 22 november 2019 tot en met 19 januari 2020 kun je heerlijk genieten van winterlandschappen, top attracties, spectaculaire shows, echt winterse culinaire producten en lekkernijen. Ook bij temperaturen onder de 0 graden Celcius kun je hier probleemloos genieten. Iedere dag is er een daverende show genaamd “The Magic Rose – Spirit of Light” op de centrale Kaiserplatz, wat eveneens iedere dag wordt afgesloten met een knallende vuurwerk show!

The Magic Rose, Spirit of Light tijdens wintertraum

Leukste winteruitje van Duitsland:

Met attracties van wereldformaat en met name geschikt voor zowel de jongere als de oudere generatie. Eenmaal in Phantasialand ben je even in een compleet andere wereld. Er zijn 6 zônes die in het teken staan van een bepaald land of uniek gebied. In Phantasialand kun je je het ene moment in Berlijn wanen, maar het volgende moment in donker Afrika. De andere thema gebieden zijn Mexico, China Town, Fantasy en Mystery. Alle gebieden zijn tot in de kleinste details nagebouwd en hebben ieder hun specifieke attracties. Van wildwater banen tot kinder attracties en van achtbanen tot het mystery castle. Kortom: Phantasialand Wintertraum is het allerleukste gezins winteruitje van heel Duitsland!

iedere dag een fantastische vuurwerkshow!

Vuurwerkshow:

Tijdens de Wintertraum dagen in Phantasialand is er dagelijks een schitterende vuurwerkshow! Kom dus ook genieten van de voordelen die de winter je biedt in Phantasialand Wintertraum. Gezelligheid en plezier ten top. Zien we jou daar ook?

Klik ook hier om je entree tickets voor Phantasialand Wintertraum in Brühl, Duitsland te bestellen.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 4 december t/m zo 19 januari 2020

Openingstijden

11.00 - 20.00 uur

Prijzen

Van €47,50 voor slechts €37,50

Locatie

Wyndham Garden Gummersbach
Hückeswagener Strasse 4
51647 Gummersbach, Duitsland
Het Laatste Tafeltje


Booking.com