20,00 Korting!


Aktie, spanning, avontuur, horror, adrenaline kicks, science fiction, ridders en sprookjes zijn de absolute highlights van Movie Park Germany. PreSale entree Tickets boek je met hoge korting van wel 30% via Dagjeuitpagina.nl van 56,90 voor slechts 36,90. Dat scheelt je al gauw 20,00 op een entree ticket.

Movie Park Germany:

Breng ook eens een bezoek aan Movie Park Germany, het grootste film en entertainment park in Duitsland, vlak over de Duitse grens. Kom maar gauw langs want je kunt hier je eigen avonturen beleven.  Het ene avontuur is nog spannender dan het andere avontuur. Durf je het nog aan?

Klik ook hier om je entree tickets voor Movie Park Germany te bestellen.

In het park

Er zijn meer dan 40 spectaculaire attracties en shows. Die zijn opgedeeld in 5 themagebieden. Hier kan je tevens je meest favoriet TV of filmhelden ontmoeten. Maak jij samen met je vrienden en of familie je eigen film. Vindt zelf het legendarische zwaar van Excalibur met de vernieuwde attractie: wildwaterbaan ” Excalibur-Secrets of the Dark Forrest.

Excalibur -Secrets of the Dark Forres

Heb je gelukkig geen last van zeeziek worden? Kom dan maar eens surfen in de Crazy Surfer.

Crazy Surfer in Movie Park Germany

Als je het geheim wil ontrafelen van de Bermuda Driehoek en wil weten wat er gebeurd is met al die verdwenen en vermiste schepen en vliegtuigen, doe de Bermuda Triangle ride.

Voor de echte daredevils, adrenaline junkies en thrillseakers is er de ultieme uitdaging van The High Fall. Langzaam gaat de weg naar boven. Heerlijk ontspannen genieten van het uitzicht over het Movie Park. Maar dan, ineens val je vanaf een hoogte van 60 meter loodrecht in een vrije val naar beneden. Wie gilt er het hardst?

Attracties voor jong en oud:

Het Movie Park germany biedt attracties voor jong en oud. De attracties zijn onderverdeeld in extreem, gemiddeld en mild. Aan jou de keuze om de attractie die bij jou past te kiezen.

Movie Park Germany

Themashows in Movie Park Germany:

Bezoek ook eens de themashows. Zo is eronder andere  bijvoorbeeld de Edeka dag, met een extra familieprogramma zoals quick focus, foto points, air brush tattoo, live muziek, kinderrodeo ne nog veel meer.

Hou je van western en western lifestyle. Kom dan ook eens langs tijdens het Western Festival. Met country and western muziek, line dance tijdens de Square Dance Fever. Dit festival wordt georganiseerd in het themagebied “The Old West”.

Voor de echte vuurwerk liefhebbers zijn er de Pyro Games. De Pyro Games is een heuse echte wedstrijd op parkeerplaats E van het park. Wie gaat er met de gouden trofee naar huis als winnaar van deze spannende vuurwerk wedstrijd. Naast de fascinerende vuurwerk show worden de bezoekers ook verrast met licht-en laser shows.

Ieder najaar is er het Halloween Horror Feest. Het Halloween Horror Feest is het grootste Halloween evenement wat er in Europa georganiseerd wordt. Een festival rond gruwelijke monsters, horror clowns, terror monsters en meer. Voor dit festival gelden wel leeftijdsgrenzen………………..

Andere thema shows en evenmenten die worden georganiseerd zijn bijvoorbeeld het Cheerleader Championship, US Car show, XXL Tuberday en ADAC familie weekeind.

Movie Park Germany

Groepen, bedrijven of feestjes:

Movie Park germany is ook bijzonder geschikt voor het vieren van een feestje, groeps- of bedrijfsuitjes. Check de website voor meer informatie.

Klik ook hier om je entree tickets voor Movie Park Germany te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in Phantasialand in Brühl en Kernies Familiepark in Kalkar.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 30 april t/m zo 30 juni 2024

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 10.00 uur
De sluitingsstijden verschillen per seizoen.
Check daarom altijd de website voor de juiste tijden.

Prijs

Van 56,90 voor 36,90

Locatie

Movie Park Germany
Warner Allee 1
46244 Bottrop - Kirchhellen, Duitsland
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com