Maak gebruik van deze leuke aanbieding: Boek een hotelhuisje in Andijk. 2 of 3 dagen inclusief toegangs kaart voor het Zuiderzee museum voor maar €47,95

Kom jezelf overtuigen van de pracht van het authentieke dorp Andijk, aan het IJsselmeer en aan de Westfriese Omringdijk. Hier lijkt de tijd op zeker moment stil te hebben gestaan.

Klik hier om je hotelhuisje te boeken.

In en rond Andijk diverse leuke dagjes uit ondernemen. Zo is er het Polder museum en het Seat en Cruyt museum. Of loop eens binnen bij het Hoeden museum “Zet ‘m op” en pas je favoriete hoed.

Naast het hotelhuisje krijg je ook een toegangskaart tot het Zuiderzee museum, tot het beste uitje van de provincie Noord Holland 2018 gekozen (publieksprijs). In het Zuiderzee museum zijn diverse permanente en tijdelijke tentoonstellingen, oude ambachten, en diverse andere aktiviteiten te bewonderen. Daarnaast heeft een hoog educatief karakter en kun je zelf lekker aktief bezig. Leer hoe je een zeepje moet maken of leer hoe je netten moet breien. In het Zuiderzee museum zijn er nog zo’n 130 authentiek bewaard gebleven panden die je eventueel kunt bezichtigen.

De directe omgeving van Andijk leent zich uitstekend voor langere en kortere wandelingen of fietstochten. In het recreatiegebied De Vooroever is een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden.

Naast de directe omgeving rondom je hotelhuisje waar je je uitstekend kunt vermaken, kun je ook wat verder weg in de regio om dagjes uit te ondernemen.  Zo kun je bijvoorbeeld een dagje uit naar Alkmaar, Hoorn of uitwaaien aan de dijk in Den Helder. Of misschien lijkt het je wat om een dagje rond te kijken op Texel. Makkelijk te bereiken via de Teso boten vanuit Den Helder. In slechts een minuut of 20 ben je al aan de overkant.

De Zaanse Schans is ook zeker een bezoek meer dan waard. Dit is een gebied aan de Zaan. Hier staan authentieke houten huizen, gebouwen en molens uit de 17e en 18e eeuw.

 

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 1 september t/m za 27 oktober 2018

Prijzen

Van 78,= voor €47,95

Locatie

Restinn Andijk
Rikkert 10 Andijk


Booking.com
Het Laatste Tafeltje