Waan je een echte kasteel Heer of Dame; 2 of 3 nachten Kasteel de Hoogenweerth bij Maastricht incl. ontbijt v.a. €59,50

Altijd al gedroomd hoe het is om in een echt kasteel te verblijven met alle luxe en pracht en praal. Dit is dan eindelijk je kans met deze unieke aanbieding. En de prijs is echt heel erg laag, want naast het verblijf is het ontbijt inbegrepen. Maar ook ontvangst met een zoete amuse en een fles Prosecco op de kamer.

Kasteel Hoogenweert ligt vlakbij Maastricht en een ideale lokatie om de stad te gaan verkennen. Naast Maastricht liggen ook Valkenburg en de Belgische stad Luik vlakbij. Alle drie de steden bieden meer dan genoeg mogelijkheden om aktiviteiten te ondernemen of te bekijken.

Kom en geniet mee van bourgondische Limburgse leven. Geniet lekker van een terrasje pikken op het Vrijthof en laat de speciaal biertjes, wijntje of een gezonde mineraal water je lekker smaken.

Klik hier om deze aanbieding te boeken.

Of breng een bezoek aan Valkenburg, onder aan de Cauberg. Valkenburg staat onder andere bekend om haar mergel grotten. Deze mergel grotten zijn een bijzondere ervaring op zich en zeker een bezoek waard.

Klik hier om alvast je tickets voor de mergel grotten experience te boeken.

Zoals Groningen bekend staat om de gas industrie, zo staat Limburg bekend om de steenkool industrie. Jaren lang is er kolen gewonnen uit de Limburgse bodem. De steenkool winning was niet alleen een industrie, maar een levens wijze op zich. Bezoek ook eens het steenkool museum in Valkenburg.

Klik hier om alvast je tickets voor een bezoek aan de steenkool mijn te boeken.

En bij een verblijf in Maastricht mag een bezoek aan de Sint Servaas basiliek niet ontbreken. De Sint Servaas basiliek ligt aan het beroemde en o zo gezellige Vrijthof. En ben je meer van het bezoeken van een museums is het Bonefanten museum een echte aanrader. Daar worden zowel oude bekende werken tentoongesteld naast moderne kunst.

Verder leent Limburg zich uitstekend voor langere of kortere wandel- of fietstochten. Voor zowel de geoefende als minder geoefende wandelaar of fietser.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 10 juli t/m vr 28 december 2018

Prijzen

Van €104,= voor €59,50

Locatie

Kasteel de Hoogenweerth
Hoge Weerd 2
6229 AM Maastricht


Booking.com
Het Laatste Tafeltje