Speciale overnachtingen op Buitenplaats Suydersee

Buytenplaets Suydersee ligt net buiten Lelystad en is een verzamelplaats voor overnachtingen.
Daarom biedt deze aanbieding drie leuke speciale overnachtingen in Flevoland. De Buytenplaets is goed omzoomd door bomen en elke overnachting is weer anders.
Je kan met maximaal 4 personen in den trekkershut overnachten.
Of met maximaal 2 personen in een gemoedelijk tuinhuisje of super leuke pipowagen.
Een trekkershut  voor 4 personen is basic ingericht met twee stapelbedden en je kunt er koken.  Er zijn ook trekkershutten voor 2 personen.De sfeervolle pipowagen is een romantische overnachting met je eigen voortuin. Er zit een kookgelegenheid in.Het Tuinhuisje is erg gezellig, vooral door een leuke veranda. Waar je heerlijk op kunt zitten luieren, lezen, eten, wijntje drinken en genieten van de natuur. Er is eigen sanitair en een complete keuken.Je mag je eigen vuurkorf branden, er is wifi en in overleg kan er een huisdier mee. En wil je echt even weg en je wilt lekker een ontbijtje? Dat is ook te regelen.UitstapjesFlevoland is een provincie, die voor iedereen wel wat leuks heeft. De jeugd wil natuurlijk naar attractiepark Walibi. Daar ben je gauw een dag  ‘ onder de pannen”. Wil je een dagje shoppen of leuke steden bekijken, dan zijn Zeewolde, Lelystad en/of Almere aanraders.

Of heerlijk gereduceerd shoppen in Bataviastad. Naast het shoppen kan je ook het Bataviaschip en de werf bezoeken. Langs het water, nabij het schip zit een geweldig restaurant met verse vis;  De kantine.

Natuurlijk zijn de Oostvaardersplassen ook een prachtige optie, als je in de natuur wilt blijven.

En natuurlijk is het water dichtbij: een boot of sloep huren, windsurfen, kanoën of met het hele gezin het IJsselmeer op. Zoveel leuke dingen te doen midden in het hart van Nederland.

Deze aanbieding is geldig vanaf aankoop tot 31 oktober 2018

Dus koop snel en klik hier voor de leuke goedkope aanbiedingen.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSenioren
Faciliteiten: ParkeergelegenheidHonden toegestaan



Wanneer

za 16 juni t/m wo 31 oktober 2018

Openingstijden

hele dag

Prijs

vanaf €44,=
Zie de website voor de verschillende accommodaties






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com