5,00 Korting!


Voor een beestachtig leuk dagje uit boek je nu hier je tickets voor Burgers Zoo in Arnhem met hoge korting! Entree kaarten bestel je via Dagjeuitpagina.nl met korting van 28,00 voor slechts 23,00. Dat is een korting van wel 18%. Dan bespaar je al gauw 5,00 op je toegangs kaartje!

Koninklijke Burgers’ Zoo presenteert een avontuurlijk en educatief evenement tot en met de kerstvakantie: IJstijd en Zoo. Spot door het dierenpark verschillende diersoorten uit de IJstijd!

Klik ook hier om je entree tickets voor Burgers Zoo te bestellen.

Ook de luipaarden beschikken over veel ruimte.

Burgers Zoo:

Breng ook eens een bezoek aan de meest avontuurlijke en meest veelzijdige dierentuin van Nederland en kom naar Burgers Zoo. De dierentuin waar je nder andere het ene moment spannende avonturen in de jungle kunt beleven. Maar vervolgens het andere moment in een zindernde woestijn kunt zijn. En weer een volgend moment kun je de prachtige intense kleuren van het koraalrif in “de Ocean” bewonderen en een fractie daarna sta je in het dierenrijk van de grootste overdekte Mangrove van de wereld. Kom je ook eens langs?

De diverse leefomgevingen van Burgers Zoo:

In Burgers Zoo zijn de dieren ondergebracht in weids opgezette leefomgevingen, die passen bij de omgeving waar de dieren van oorsprong vandaan komen. Deze leefomgevingen zijn:

  • de leefomgeving waar je het park binnen komt, Burgers Park
  • daarna een Oostafrikaanse vlakte waar de jachtluipaard en de leeuwen leven, Burgers Safari
  • de eindeloze Sonora- en Mojave woestijn van Arizona in de Verenigde Staten en het noorden van Mexico, Burgers Desert
  • Burgers Mangrove, de grootste overdekte van de wereld!
  • Burgers Rimba, beleef het avontuur door het Maleise tropische regenwoud.
  • ervaar de magie van het hoge vochtigheidsgehalte in combinatie met dichte vegetatie, bijzondere geuren en geluiden in Burgers Bush
  • Burgers Ocean, 8 miljoen liter water met een tropische leefomgeving. Het grootste levende koraalrif in een aquarium buiten Australië.
Bekijk de gorilla's in hun eigen leefomgeving in Burgers Zoo.

Wat kun je verwachten in Burgers Zoo:

Hou je vast: Deze unieke dierentuin beslaat in totaal ongeveer 45 hectare aan Afrikaanse Savanne! Het park onderscheidt zich bijvoorbeeld van andere dierentuinen door de unieke ecodisplays. Ecodisplays zijn natuurgetrouwe nabootsingen van natuurgebieden. Ze zijn zo natuurlijk en nauwkeurig mogelijk nagebootst. De dieren leven daarbij vaak in grote vrijheid. Onder andere omringd door honderden verschillende plantensoorten.

Klik ook hier om je entree tickets voor Burgers Zoo te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek, Dierentuin Artis in Amsterdam en Dierentuin Wildlands in Emmen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 30 april t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

09.00 - 17.00 uur.

Prijs

Van 28,00 voor slechts 23,00
Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Burgers Zoo
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com