18% Korting!

Het ultieme uitje in Drenthe voor het hele gezin, Wildlands Emmen. Als je in een dag van de Noordpool, via de jungle naar de savanne wilt reizen is dit je kans! Via Dagjeuitpagina.nl kun je “skip the line” entree tickets bestellen met 18% korting van €27,50 voor slechts €22,50.

Klik hier om je entree tickets voor Wildlands Emmen te boeken.

Wildlands Emmen:

Genieten met de hoofdletter G voor de jongsten tot en met de oudsten. In het themapark Wildlands kun je het hele jaar door plezier hebben. Zowel indoor als outdoor is vermaak en zoooooooooooveel te zien! In wildlands Emmen kun je op één dag reizen van het noordpool gebied naar het woestijngebied en weer terug via de jungle! Overal zie je en vind je exotische dieren in hun eigen leefomgeving. Durf jij het aan om op een avontuurlijke ontdekingsreis te gaan met de hele wereld als expeditiegbied?

O wat zijn ze groot en hebben een paarse tong, de giraffen in Wildlands Emmen

Jungola:

In Jungola kun je heerlijk klimmen en klauteren in en door bomen. In dit tropische paradijs kun je onder andere slingerapen en gibbons tegenkomen. Maar ook statige olifanten, prehistorische krokodillen en lachen om de bijzonder nieuwsgierige otters.

Serenga:

Het woestijgebied Serenga is het leefgebied van de koning der dieren, de leeuw. Maar is ook het leefgebied van de ellenlange giraffes, bizons, neushoorns en grappige stokstaartjes. Kom jij langs op safari?

Nortica:

Het poolgebied Nortica trotseer je ijzige winden, intense kou, sneeuw, hagel en ijs  en kom je gezellig chillen en op bezoek bij de dieren uit het poolgebied zoals de ijsbeer en de pinguïns.

Maak je eigen avontuur in Wildlands Emmen

Wat is er verder te doen:

Ook als de weergoden je wat minder goed gezin zijn, kun je je prima vermaken in Wildlands Emmen. Er is een super grote overdekte speeltuin en diverse andere attracties en bezienswaardigeheden zoals de vlindertuin zijn overdekt.

Maak je eigen avontuur in spannende en interactieve attracties en leer van alles over het dierenrijk!

NB: De openingstijden verschillen per seizoen. Check de website voor de juiste openingstijden.

Klik hier om je entree tickets voor Wildlands Emmen te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 1 augustus t/m di 31 december 2019

Openingstijden

10.00 - 18.00 uur

Prijzen

Van €27,50 voor slechts €22,50

Locatie

Wildlands
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje