Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Waan je nu de nieuwe Max Verstappen in een echte Formule I racesimulator en ga voor Pole Position! Tickets voor deze race simulator van €39,= voor vanaf €19,95.

Kies je circuit en in welke race bolide je wilt rijden en wacht tot alle lampen op groen staan en GO! Je hebt de keuze uit 3 voertuigen en diverse circuits. De Formule I, de hypercar of de supercar staat voor je klaar. Race tegen jezelf en tegen je vrienden. Je kunt met maximaal 4 personen tegen elkaar racen. Durf jij het aan, boek dan hier je tickets en kom naar Almere om te racen in een echte racesimulator bij Immersive Experiences.

Klik hier om je tickets voor de race simulator te boeken.

Wil jij ook eens ondergaan wat de echte Formule I coureurs ervaren tijdens de races? Zelf eens ondervinden wat het verschil is tussen onderstuur en overstuur, hoe je een bocht moet nemen en hoe te schakelen met een flipper gearbox?  In Almere kun je in een professionele race simulator je rondetijden aanscherpen en je vrienden laten zien dat jij tot het gaatje durft te gaan.

Er zijn wel een paar regels waar je aan moet voldoen:

  • minimaal 10 jaar oud
  • minimale lichaams lengte 1 meter 50
  • er is geen maximale lengte
  • maximaal gewicht van 100 kilogram
  • mensen met epilepsie klachten mogen geen virtual reality bril dragen

Voldoe je aan bovenstaande dan staat niets je meer in de weg om een dagje te komen racen. Ervaar ook eens het verschil tussen de Formule I en de andere race voertuigen. Of ervaar het verschil tussen volledig Formule I instellingen zoals dat bij de echte Formule I coureurs is ingesteld tijdens races of aangepaste instellingen, zoals automaat en tractie. Deze simulatoren worden ook door professionele coureurs gebruikt. Het voordeel van deze simulatoren is dat ze meebewegen met het beeld. Kom gauw eens langs en wordt kampioen!

Klik hier om je tickets voor de race simulator te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 17 mei t/m di 31 december 2019

Openingstijden

Over het algemeen gelden onderstaande openingstijden:
vrijdag van 17.00 tot 22.00 uur
zaterdag en zondag van 10.00 tot 20.00 uur

Prijzen

Van €39,= voor v.a. €19,95

Locatie

Virtual Reality Race Experience
Zandzuigerstraat 34
1333 HD Almere


Speelgoed met korting


Booking.com