4-daags Prijspakker arrangement

  • welkomstdrankje
  • 3x overnachten in hotel Niersveld
  • 3x ontbijtbuffet
  • gratis openbaar vervoer in het Sauerland
  • 1x fles mineraalwater en fles wijn op de kamer
  • Sauerland SommerCard (gratis vrijetijds activiteiten en vele kortingen)
  • gebruik van Finse sauna, infraroodcabine, verwarmd binnenzwembad
  • gratis gebruik van poolbiljart, darts en kegelbaan (op basis van beschikbaarheid)
  • gratis wandel- en fietsroutes
  • gratis parkeren
  • gratis WiFi

Hotel Niedersfeld staat in de populaire Duitse wintersportplaats Winterberg-Niedersfeld in het prachtige berglandschap van het Sauerland, op nog geen twee uur rijden van de Nederlandse grens. Hotel Niedersfeld is een 3-sterrenhotel met een ruim aanbod aan faciliteiten die uw verblijf veraangenamen. Daag uw familie en vrienden uit voor een potje kegelen op de traditionele kegelbaan of ga lekker ontspannen in de sauna.

In de massagesalon kunt u van diverse massages genieten, waaronder een hot stone-massage, sportmassages en een voetmassage. Na een ontspannen dagje bij Hotel Niedersfeld kunt u in het restaurant aanschuiven voor gerechten, bereid met diverse streekgerechten en Italiaanse delicatessen. Maak uw diner compleet met een drankje van de drankenkaart, zoals diverse wijnen of een Sauerlands biertje. Bij mooi weer bestelt u in de biergarten een hapje of een drankje terwijl u van de frisse lucht geniet. In de bierstube kunt u iedere dag na 17.00 uur terecht voor een heerlijk lokaal biertje. Het hotel is helaas niet rolstoelvriendelijk.

De hotelkamers van Hotel Niedersfeld zijn comfortabel ingericht en voorzien van telefoon, televisie en een badkamer met douche en toilet. Tijdens uw verblijf heeft u gratis toegang tot WiFi en kunt u gratis uw auto parkeren op de privéparkeergelegenheid.

Omgeving:

De bijna 480 kilometer aan wandelroutes en de bergen van het Sauerland nodigen uit om te wandelen, joggen of nordic walken. Wandel langs mooie dorpjes, dalen en bossen en geniet van de schitterende uitzichten, bijzondere dieren en de natuur. Bekende en populaire wandelroutes zijn de Rothaarsteig, Winterberger Hochtour en Bergwanderpark Sauerland. In een straal van 20 kilometer van het hotel zijn vier golfbanen te vinden met uiteenlopende moeilijkheidsniveaus.

Op zoek naar wat meer actie? Dan kunt u in Niedersfeld losgaan op de 850 meter lange kartbaan. Bij de kartbaan is ook een groot motor- en automuseum te bezoeken. Bij de Erlebnisberg kunt u naar beneden roetsjen op de zomerrodelbaan of een wandeling maken over het natuurbelevenispad en het klimbos. In het nabijgelegen Bestwig kunt u met de familie er een dagje uit van maken bij Fort Fun avonturenland. Het park heeft verschillende spannende attracties waaronder achtbanen en waterbanen, maar ook leuke shows en evenementen. In de wintermaanden staat de omgeving van Winterberg geheel in het teken van wintersport. Door de aanwezigheid van sneeuwkanonnen is er vrijwel zeker sneeuw en kunt u afdalen van verschillende pistes.

 

Als je deze leuke aanbieding wilt boeken, klik dan op bovenstaande banner

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Prijs

V.a. €69,= p.p.p.a.






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com