20,00 Korting!


Laat jij je ook graag de stuipen op het lijf jagen tijdens Halloween Movie Park Germany avonden? Breng dan maar eens een bezoek aan deze terror avonden. Daar waar bloeddorstige acteurs en angstaanjagende horror attracties je werkelijk een hart verzakking bezorgen van schrik en angst! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige entree tickets bestellen met wel 35% korting van 56,90 voor maar 36,90.

Klik ook hier om je entree tickets voor Halloween Movie Park Germany te bestellen.

Halloween Movie Park Germany:

Angstaanjagend, bloedstollend, griezelen en super eng! Dat zijn de ingrediënten voor een overheerlijk avondje Halloween in dit Duitse attractiepark. Laat je ergste nachtmerrie uitkomen en de koude rillingen over je rug. Vooral de mensen met die van enge verrassingen houden bezoeken deze scary nights. Enge muziek, vlarden nevel en hier en daar dichte mist. Maar bovenal veel monsters, zombies en living dead people die het op jou voorzien hebben. Oh ja, we zouden bijna de duivelse attracties vergeten! Natuurlijk is het volle maan als de 280 monsters tot leven komen. Zomaar even een vraag…………… Zou iemand je ook missen als je niet meer terug komt…………? You can run, but you can’t hide!

Halloween Movie Park Germany

Wat kun je verwachten:

Tsja……. als de zon ondergaat en de duisternis intreedt, worden er zo’n 280 monsters en on levenden losgelaten in het park, dus….eh……wat kun je verwachten? In ieder geval dat ze je de stuipen op het lijf weten te jagen. Ook dit jaar kun het horror huis “The Curse of Chupacabra” en de interactieve Laser Walkthrough Secrets of St. Elmo bezoeken. Tenminste als je op zoek bent naar bloedstollende momenten. Verder kun je nog 3 scare zônes binnengaan en 8 horrorlabyrinten.

Is dit Halloween feest niet aan jou besteedt? Dan kun je natuurlijk ook overdag tijdens de reguliere openingstijden het park bezoeken. Klik hier voor entree tickets overdag.

Overigens wordt er ook dit jaar weer een kinder halloween in dit park georganiseerd.

Datums Halloween Movie Park Germany:

  • 30 september 2023
  • 1 oktober
  • 5 tot en met 8 oktober
  • 12 tot en met 15 oktober
  • 20 tot en met 22 oktober
  • 27 tot en met 29 oktober
  • 31 oktober en 1 november
  • 3 tot en met 5 november
  • 10 tot en met 12 november

Het park is op deze dagen geopend van 10.00 tot 21.00 uur of 10.00 tot 22.00 uur.

Parkeren:

Als je met je eigen auto komt, kun je die op het terrein van het attractiepark zelf parkeren. De kosten daarvan bedragen 8,00 per dag.

Klik ook hier om je entree tickets voor Halloween Movie Park Germany te bestellen.

Halloween Movie Park Germany

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren geïnteresseerd in Halloween Fright Night Walibi Holland en entree tickets voor het reguliere Movie Park Germany in Bottrop, Duitsland.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 30 september t/m zo 12 november 2023

Openingstijden

10.00 - 21.00 uur of 10.00 22.00 uur

Prijs

Van 56,90 voor slechts 36,90

Locatie

Movie Park Germany
Warner-Allee 1
46244 Bottrop
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com