41% Korting!


Laat jij je ook graag de stuipen op het lijf jagen tijdens Halloween Movie Park Germany avonden? Breng dan maar eens een bezoek aan deze terror avonden. Daar waar bloeddorstige acteurs en angstaanjagende horror attracties je werkelijk een hart verzakking bezorgen van schrik en angst! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige entree tickets bestellen met wel 41% korting van 50,00 voor maar 29,50.

Klik ook hier om je entree tickets voor Halloween Movie Park Germany te bestellen.

Halloween Movie Park Germany:

Angstaanjagend, bloedstollend, griezelen en super eng! Dat zijn de ingrediënten voor een overheerlijk avondje Halloween in dit Duitse attractiepark. Laat je ergste nachtmerrie uitkomen en de koude rillingen over je rug. Vooral de mensen met die van enge verrassingen houden bezoeken deze scary nights. Enge muziek, vlarden nevel en hier en daar dichte mist. Maar bovenal veel monsters, zombies en living dead people die het op jou voorzien hebben. Oh ja, we zouden bijna de duivelse attracties vergeten! Natuurlijk is het volle maan als de 280 monsters tot leven komen. Zomaar even een vraag…………… Zou iemand je ook missen als je niet meer terug komt…………? You can run, but you can’t hide!

Halloween Movie Park Germany

Wat kun je verwachten:

Nieuw dit jaar zijn het horror huis “The Curse of Chupacabra” en de nieuwe interactieve Laser Walkthrough Secrets of St. Elmo. Verder kun je 3 scare zônes bezoeken en 8 horrorlabyrinten.

Is dit Halloween feest niet aan jou besteedt? Dan kun je natuurlijk ook overdag tijdens de reguliere openingstijden het park bezoeken. Klik hier voor entree tickets overdag.

Overigens wordt er ook dit jaar weer een kinder halloween in dit park georganiseerd.

Datums Halloween Movie Park Germany:

  • 1 tot en met 4 oktober 2020
  • 8 tot en met 11 oktober 2020
  • 15 tot en met 18 oktober oktober 2020
  • 22 tot en met 25 oktober 2020
  • 29 oktober tot en met 1 november 2020

Klik ook hier om je entree tickets voor Halloween Movie Park Germany te bestellen.

NB 1: Deze ticket geeft je tevens toegang tot Camp Out. Dit overigens op basis van beschikbaarheid. En op is ook echt op. De ticket geldt niet voor de horror huizen en de labyrinten. Die kun je bestellen als je hier klikt.

NB 2: Er gelden leeftijdseisen voor de Holloween festiviteiten. Het is raadzaam om een identiteitsbewijs mee te nemen.

Halloween Movie Park Germany

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren geïnteresseerd in Halloween Fright Night Walibi Holland en entree tickets voor het reguliere Movie Park Germany in Bottrop, Duitsland.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 1 oktober t/m zo 8 november 2020

Openingstijden

18.00 - 22.00 uur

Prijs

29,50
Van 50,00 voor slechts 29,50

Locatie

Movie Park Germany
Warner-Allee 1
46244 Bottrop, Duitsland
Meer informatie / boeken


Booking.com