8,25 Korting!


Het leukste attractiepark voor kinderen in Drenthe opent weer haar deuren. Breng ook eens een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden en ervaar de 25 magische attracties van het park! Een heerlijk dagje weg met de hele familie. Boek hier je tickets voor 19,25 in plaats van 27,50 aan de kassa ter plaatse. Grijp nu je kans om deze goedkope tickets te bemachtigen!

Klik hier om je entree tickets voor Plopsa Indoor Coevorden te bestellen.

Plopsa Indoor Coevorden:

Heerlijk eindeloos een hele dag 25 attracties ervaren. En kinderen kleiner dan 85 centimeter zijn ook nog eens geheel gratis! Kinderen vanaf 85 centimeter tot en met 1 meter betalen slechts 13,50. En ben je groter dan 1 meter, dan kost een entree ticket 19,25. Dat scheelt je dus al gauw 8,25 per entree ticket voor personen vanaf 1 meter.

Bumba op reis show in Plopsa Indoor Coevorden

Maya de Bij in Plopsa Indoor Coevorden:

Maya de Bij en haar vriendjes Filip en Willy komen tijdens de voorjaarsvakantie naar Plopsaland Coevorden. Je kunt ze vinden in het theater met een te gekke show!

Durf jij het aan om in de Anubis te stappen? Zwaaien en draaien en laat maar eens zien dat je ook net zo heldhaftig bent. Evenals de Studio100 helden!

Kom in de vuurtoren en vlieg met enorme snelheden op en neer langs de toren.

Hoger en hoger!

Piet Piraat:

Waan je in de wereld van echte piraten en stap aan boord van De Scheve Schuit, de piratenboot van Piet Piraat. Vergeet niet om een kanonskogel af te vuren! Net als echte piraten doen.

Piet Piraat kom je natuurlijk tegen in Plopsa Indoor Coevorden.

Wickie de Viking:

Reis mee met Wickie en zijn stoere viking vader Halvar. Tijdens de reis in de Wickiebaan scheer je vlak langs ruige rotsen en met enorme snelheden door de donkere grot. Net als Wickie tijdens zijn spannende avonturen.

Wickie de Viking

Het Piratenmeer:

Zelf kapitein willen zijn op je eigen boot? Kom varen en verken het grote Piratenmeer in De Bootjes. Indien de golven niet te hoog gaan, hijs de zeilen en op volle kracht vooruit!

Heerlijk de woeste baren bedwingen op het Piratenmeer.

De Carrousel, plezier voor het hele gezin! Kies maar uit, maak een keuze uit een ritje in een wagentje, op een paard of zelfs een struisvogel of in een koets; de authentieke paardenmolen is namelijk altijd leuk!

Plezier voor de hele familie in de Carrousel.

Ken je ook alle liedjes van K3 en ben je een enorme fan? Zweef dan mee op de K3 Zweefmolen en zweef met je K3 vriendjes hoog boven het Dorpsplein.

Lekker zwieren en zwaaien in Plopsa Indoor Coevorden.

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in Plopsa Indoor Coevorden. Durf jij je ogen open te houden als je naar beneden  zoeft van één van de langste glijbanen in Nederland?

Roetsjen en glijden.

En voor de kanjers met een goede conditie zijn er de vliegende fietsen. Een uitvinding van Opa Fonkel. Hoe harder je trapt hoe hoger je vliegt!

Voor de echte durfals zonder hoogtevrees is er de Klimberg. Durf jij naar boven te klimmen naar de top van deze supergrote berg? En nadat je de top hebt bereikt kun je daarna met een enorme vaart naar beneden roetsjen.

Durf jij naar de top te klimmen?

Brand, brand, brand! Wees ook een brandweerheld en blus de brandende kantoren en hotels. Pak de brandslang en voel je een heuse echte brandweerman/brandweervrouw!

Plopsa Indoor Coevorden

En dan zijn er bovendien nog de dansende fonteinen, de botsauto’s, de bumbamolen, de bumbaspeeltuin, de maya speeltuin, het verkeerspark, de dierenweide en nog veel en veel meer………… Kortom een dag vol avonturen, leuke spanning en plezier. Maar vooral natuurlijk heerlijk genieten!

Plopsa Indoor Coevorden weer of geen weer:

Het weer speelt geen enkele rol als je naar Plopsa Indoor Coevorden komt. Bij goed weer kun je lekker buiten spelen en genieten van de K3 brandweer molen, het K3 verkeerspark, de Klimberg en alle ander super spannende attracties. Als de weergoden je wat minder goed gezind zijn kun je er ook voor kiezen om lekker binnen te spelen en te ravotten! En nadat je bent uitgespeeld en moe bent, kun je bij de catering genieten van een hapje en drankje, waardoor je weer nieuwe energie hebt gekregen.

Klik hier om je entree tickets voor Plopsa Indoor Coevorden te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Het Land van Jan Klaassen in Braamt, Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn en DippieDoe Attractiepark in Best.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 5 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Per seizoen wisseln de openingstijden.
Check de website voor de juiste openingstijden.

Prijs

Van 27,50 voor 19,25
Kinderen vanaf 85 centimeter tot 1 meter 13,50
Kinderen tot 85 centimeter zijn gratis!

Locatie

Plopsa Indoor Coevorden
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com