38% Korting!


Voor het leukste dagje uit van de Achterhoek ga je naar het kinderpretpark Het Land van Jan Klaassen, vlakbij Arnhem. Goedkope entree tickets kun je nu via Dagjeuitpagina.nl bestellen met 38% korting van 12,00 voor slechts 7,50.

Klik hier om je entree tickets voor Het Land van Jan Klaassen te bestellen.

Het Land van Jan Klaassen:

In de Achterhoek, vlakbij Arnhem, op ongeveer 6 minuten van de snelweg A12 vind je het gezelligste kinderpretpark van Gelderland. In dit pretpark kun je heerlijk buiten spelen in het buitenspeelpark. Als het weer wat slechter is, kun je lekker binnen spelen in de indoorspeeltuin. Maar er is ook een waterspeeltuin en niet onbelangrijk, goede horeca voorzieningen. Kortom een bijzonder leuk indoor en outdoor pretpark, speciaal voor jonge kinderen.

In en outdoor kinderpretpark in het Land van Jan Klaassen

Poppenkast:

In het kinderpretpark worden iedere dag poppenkast voorstellingen gegeven, in het grootste poppentheater van Nederland. Heerlijk ademloos luisten en vooral enorm genieten van de dolle en vooral komische avonturen van Jan Klaassen en zijn vriendjes.

het grootste poppen theater van Nederland

Kindercamping:

Het extra leuke van dit attractiepark is dat je ook mag blijven logeren als je wilt. Het kinderpretpark beschikt namelijk over een leuke kindercamping. Er zijn verschillende bijzonder leuke speciale kinderaccommodaties om in te slapen, zoals een brandweerauto, een helikopter, schoolbus of een pipowagen.

Ook binnen kun je heerlijk spelen in de indoor speeltuin

Voorjaarsvakantie in het Land van Jan Klaassen:

In de voorjaarsvakantie gaat dit prachtige attractiepark weer open. En dat mag gevierd worden! Het zou dan mooi zijn als dan verkleed op bezoek komt in je leukste verkleed outfit of geschminkt als je meest favoriete held.

 

Jan Klaassen

Poppentheater in het Land van Jan Klaassen:

Het poppentheater bestaat dit jaar 70 jaar. En ook dat wordt gevierd! Kom maar eens langs om te kijken hoe het poppentheater in al die jaren met haar tijd is meegegaan.

Klik hier om je entree tickets voor dit kinderpretpark te bestellen.

Anderen keken ook naar:

Andere bezoekers van deze site bekeken ook of waren geïnteresseerd in Plopsa Indoor Coevorden, Attractiepark De Waarbeek in Braamt en Avonturenboerderij Molenwaard in Groot Ammers.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 28 mei t/m zo 20 december 2020

Openingstijden

Tijdens de voorjaarsvakantie van 10.00 - 17.00 uur
Maar check altijd even de website voor de juiste openingstijden

Prijs

7,50
Van 12,00 voor slechts 7,50
Kinderen tot en met 1 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Het Land van Jan Klaassen
Gildeweg 6
7047 AR Braamt
Meer informatie / boeken


Booking.com