2,55 Korting!


Stap ook eens een dag in het leven van de beroemde en beruchte Vikingen. Dat kun je nu doen in het Viking Adventure Park in Ewijk bij Nijmegen. Heerlijk een dag lang onbezorgd echte spannende Viking avonturen beleven en meemaken. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu zeer voordelig goedkope entree tickets bestellen met een voordeel van 20%. Een kaartje kost je dan geen 12,50 aan de kassa maar slechts 9,95 via het internet. Dat scheelt je al gauw 2,55 per toegangsbewijs.

Klik hier om je entree tickets voor het Viking Adventure Park in Ewijk te bestellen.

Viking Adventure Park Ewijk

Viking Adventure Park Ewijk:

Stel je eens voor: De hele dag ongedwongen vlotten bouwen, je eigen zwaard maken, een speurtocht ondernemen en klimmen en klauteren dat het een lieve lust is. Zo’n heerlijk zalige dag kun je nu beleven in Viking Adventure Park. Dit park is met name geschikt voor kinderen van zo’n 2 tot en met 10 jaar oud.

Voor de ouders/begeleiders die om wat reden dan ook niet (meer) mee op avontuur willen gaan is er een gezellig terras om te vertoeven.

Viking Adventure Park Ewijk

Wat is er zoal te doen in het park:

In het park vind je de volgende faciliteiten zoals een uitkijktoren, een ontdekkingsschuur en een trekvlot. Je kunt een Viking ontdekkingstocht ondernemen. Verder kun je bijvoorbeeld je eigen zwaard maken. Maar ook je eigen helm, armband en pijl en boog. Leer onder andere hoe je een eigen vuur kunt maken. Of hoe je moet vechten op de vecht oefenplaats. Ga eens lekker wandelen op het blote voeten pad. En als je moe bent geworden van al die spannende Viking avonturen, kun je lekker spelen op de speelplaats, of golfen op de midgetgolfbaan. Kortom: beleef een dag om nooit meer te vergeten!

Wat kun je nog meer verwachten op het Viking Adventure Park:

Op hetzelfde terrein vind je ook het overbekende klimpark Zips and Ropes. Hier kun je de hele dag klimmen, klauteren en spannende avonturen beleven op hoogte. Met name geschikt voor de wat oudere kinderen en hun ouders/begeleiders. Of voor een leuke, maar vooral spannende dag uit met collega’s, vrienden of als bedrijfsuitje.

Parkeren:

Als je met eigen vervoer komt, kun je je auto gratis parkeren op het terrein van het Fundustry Viking Adventures Klimpark.

Klik hier om je entree tickets voor het Viking Adventure Park in Ewijk te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)FamilieGroepen
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

zo 5 november t/m di 31 december 2024

Openingstijden

09.00 - 23.30 uur

Prijs

Van 12,50 voor maar 9,95
Gratis toegang voor ouders/begeleiders en kinderen tot en met 1 jaar.

Locatie

Viking Adventure Park
Groene Heuvels 1
6644 KX Ewijk
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com