2,55 Korting!


Voor één van de leukste attractieparken in het noorden, kom je een dagje heerlijk spelen in Landgoed Nienoord in Leek, nabij Groningen. Of zoals ze het zelf zeggen: “Een land vol verrassingen”. Via dagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige entree tickets bestellen met een korting van wel 24% van 10,50 voor maar 7,95. Dat scheelt je dus al gauw 2,55 op een entree kaartje. En je hoeft natuurlijk ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree tickets voor Landgoed Nienoord in Leek te bestellen.

Landgoed Nienoord:

Een hele dag klimmen, klauteren, glijden en knuffelen met de dieren van de kinderboerderij kun je op Familiepark Landgoed Nienoord. Of kom spetteren als je een duik neemt in het warme en aangename water van het subtropisch zwemkasteel. En als je geen zin meer hebt om te zwemmen of te klimmen en te klauteren kun je je geluk proberen op de midgetgolfbaan. Zou het jou lukken om een hole in one te slaan? En als de weergoden je op een dag wat minder gezind zijn hoeft dat de pret niet te drukken. Je kunt namelijk ook lekker binnen spelen. Er is namelijk een overdekte apenkooi en een overdekte speelhal.

Familiepark Landgoed Nienoord in Leek

Wat kun je verwachten op Landgoed Nienoord:

Op Landgoed Nienoord, kun je genieten in en rond het subtropisch zwemkasteel. In het familiepark staan er meer dan 50 attracties voor je klaar en popelen om beklommen en bespeeld te worden.

Voor de kinderboerderij mag je zelf (oud) brood meenemen om de beesten te voeren. Maar geen nood hoor als je zelf geen (oud) brood hebt meegenomen. Een bekertje diervoer kun je ook ter plekke kopen voor maar 0,50.

Wist je overigens dat Familiepark Nienoord door de ANWB is uitgeroepen tot het leukste uitje van de provincie Groningen 2020?

Klik hier om je entree tickets voor Landgoed Nienoord in Leek te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Sybrandys speelpark in Oudemirdum, Dinopark Landgoed Tenaxx in Wedde en het Zeehondencentrum in Pieterburen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 5 mei t/m zo 3 november 2024

Openingstijden

De openingstijden van Landgoed Nienoord verschillen per seizoen.
Check de website voor de juiste openingstijden.

Prijs

Van 10,50 voor maar 7,95

Locatie

Landgoed Nienoord
Nienoord 20
9351 AC Leek
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com