0.00 Korting!


Les Îles de Clovis is een betoverend hotel dat je terugvoert naar de tijd van de Merovingers, maar met alle moderne gemakken. In de 50 ecologische hutten op palen, verspreid over een 7 hectare groot waterrijk gebied, geniet je van het comfort van een eigen badkamer, granieten wastafels, eiken bedden en gratis Wi-Fi. De authentieke sfeer van de houten interieurs en rieten daken, gecombineerd met het moderne restaurant ‘Le Banquet de Mérovée’ en de gratis parking ‘La Cité Nocturne’, maken je verblijf in Puy du Fou onvergetelijk. Ontspan en droom weg op het ritme van het water!

Ga 2 of 3 dagen terug naar de vroege middeleeuwen bij Les Îles de Clovis incl. ontbijt en 2 dagen toegang tot themapark Puy du Fou

Les Îles de Clovis biedt een unieke ervaring waarbij je terugkeert naar het eerste millennium. Dit hotel in het themapark Puy du Fou is een plek waar natuur en geschiedenis samenkomen. De rustieke charme van de hutten op palen en moderne voorzieningen garanderen een onvergetelijk verblijf. Puy du Fou is een van Frankrijks grootste themaparken met adembenemende shows en historische dorpen. Gelegen in de Vendée, biedt het park een ervaring die je nergens anders vindt. Puy du Fou is meer dan een themapark; het is een plek waar geschiedenis tot leven komt door spectaculaire voorstellingen en reconstructies van historische settings. Laat je meeslepen door shows als ‘Le Signe du Triomphe’ en ‘Les Vikings’. Ontdek authentieke dorpen uit diverse tijdperken, van Romeinse tijd tot Middeleeuwen. Puy du Fou biedt een avontuur om elke hoek, met meer dan 20 shows, workshops en demonstraties om te ontdekken.
**Let op!**
Check altijd de openingstijden van het park!
Klik op deze link voor de openingstijden.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 23 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 210,00
1 of 2 overnachtingen

Locatie

Les Îles de Clovis
Le Grand Parc du Puy du Fou
85590 Les Epesses
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com