5,00 Korting!


Beleef de magische wintermaanden eens op een andere manier dan thuis onder de kerstboom. Kom gezellig met je familie, vrienden of collega’s naar Steiner Lights in Stein, Limburg. Dat is een gezellig lichtjes avontuur van circa 2 kilometer lang door het Steiner bos. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super goedkope entree tickets bestellen met een korting van wel 33%. Een toegangskaartje bestel je al via deze website voor slechts 10,00 in plaats van 15,00 ter plekke aan de kassa. Dat scheelt je dus al gauw 5,00 per entree ticket.En je hoeft ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree ticket voor Steiner Light te bestellen.

Steiner Lights in het Steiner belevenispark

Steiner Lights:

Voor het perfecte winteruitje moet je beslist eens een bezoek brengen aan Steiner Lights. Dat is een geweldig leuk uitje voor jong en oud. Het Steiner belevenispark is namelijk vanaf 8 december 2023 tot en met 28 januari 2024, veranderd in een waar sprookjesbos met duizenden magische lichtjes en meest fantastische lichtkunstwerken. Je waant je absoluut even in een totaal andere wereld. De lichtkunstwerken zijn gecreëerd door internationale kunstenaars uit onder andere Canada, Frankrijk en Zwitserland. De wandeling is prima te doen, want is circa 2 kilometer lang en duurt in totaal ongeveer een uur. Ook aan de hongerige magen en dorstige kelen is gedacht. Warme hapjes en warme dranken zijn namelijk vekrijgbaar bij de aanwezige horeca gelegenheden. Kortom: Overtuig jezelf van een leuk avondje uit door tijdens de kerstvakantie eens langs te komen.

Steiner Lights in het Steiner belevenispark

Wat kun je verwachten van Steiner Lights:

De wandeling duurt ongeveer 60 minuten en je moet rekening met een tijdslot. Je kunt kiezen uit de volgende tijdsloten: 17:00, 18:00, 19:00, 20:00 en 21:00 uur. Het park is overigens geopend van 17.00 tot 22.00 uur. Verder is het makkelijk om te weten dat Het Steinerbos over royale mindervalide parkeerplaatsen beschikt. Deze zijn direct aan de ingang van het zwembad en speelpark. En parkeren is geheel gratis. Waarom zou je niet komen?

Klik hier om je entree ticket voor Steiner Light te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in Amsterdam Light aanbiedingen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 8 december t/m zo 28 januari 2024

Prijs

Kinderen van 3 tot en met 11 jaar van 15,00 voor maar 10,00
Personen vanaf 12 jaar van van 17,50 voor maar 12,50
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Steiner Belevenispark
Stadhouderslaan 220
6171 KP Stein
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com