Halloween voor de kids!


Halloween Julianatoren. Ook het Familiepark Julianatoren in Apeldoorn verandert als de blaadjes van de bomen beginnen te vallen in een heus griezelig Halloween park. Tijdens deze periode veranderd het prachtige park in een echt mysterieus Griezelbos. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu makkelijk en eenvoudig entree tickets voor dit evenement bestellen. Je bestelt al toegangskaartjes voor dit griezel evenement voor slechts vanaf 17,50.

Klik hier om je entree tickets voor Halloween Julianatoren te bestellen.

https://www.youtube.com/watch?v=1XRZZvVyGPk

Halloween Julianatoren:

Van 6 oktober tot en met 5 november wordt het park lekker gezellig griezelig. In die periode wordt het park prachtig versierd. En het bos achterin het park veranderd dan in een heus griezelbos. Het bos lijkt dan tot leven te komen. Eén en ander is gebaserd op de film “Wiezel de Griezel en de veranderdrank”.

Elke ochtend wordt het pretpark geopend met een spetterende Halloween openingsshow van Jul en Julia. Ken je ze nog? Ook zij doen gezellig mee aan het Halloween feest. Want tijdens deze show is Jul als spook verkleed en Julia als heks. Heb jij, net als de muizenvriendjes, ook je griezeloutfit aan? Als je durft mag je heerlijk onbevangen meezingen, dansen en lekker mee griezelen!

Halloween Julianatoren

Wat is er verder te beleven tijdens Halloween Julianatoren:

Nou er is tijdens Halloween simpelweg griezelig veel te beleven in familiepretpark Julianatoren. Naast de meer dan 60 attracties zijn er natuurlijk de verschillende shows van onder andere Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Dino en inc, Cas de Ranger, Wiezel de Griezel en Jul en Julia, die je kunt bewonderen.

Als je echt van het avontuur opzoeken bent, mag je Cas de Ranger meehelpen i het Griezelbos. Kortom: Halloween Juliantoren is een leuk evenement waar je beslist geweest moet zijn en waar je nog lang met veel plezier een terug zult denken. En het is ook in de herfstvakantie, dus tijd genoeg om een dagje langs te komen.

Klik hier om je entree tickets voor Halloween Julianatoren te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere Halloween festiviteiten.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)FamilieGroepen
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 6 oktober t/m zo 5 november 2023

Openingstijden

10.30 - 17.00 uur

Prijs

Vanaf 17,50

Locatie

Familiepretpark Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com