5,00 Korting!


De echte liefhebbers van gamen kunnen nu heerlijk van hun hobby genieten bij The Game Box. Deze Game giganten, kun je bezoeken op wel 8 verschillende lokaties door heel Nederland. En wat het zo leuk maakt bij juist deze organisatie is dat ze spelen hebben op allerlei niveau’s. Dus zowel voor de doorgewinterde oftewel hardcore gamer, maar ook voor de prille beginner! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super goedkope entree tickets bestellen met een korting van wel 36%. Dan betaal je geen 13,95 voor je toegangskaartje aan de kassa ter plaatse, maar bestel je er al een via deze website voor maar 8,95. Dat scheelt je dus al gauw 5,00 per entree ticket. En je hoeft ook nog eens niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik ook hier om je entree ticket voor een vestiging van The Game Box te bestellen.

The Game Box:

The Game Box is een keten dat beschikt over 8 unieke vestigingen in Nederland. In die vestigingen kun je verschillende arcade- en videogames spelen. Deze vestigingen bieden doorgaans een scala aan game-ervaringen, zoals klassieke arcadespellen, moderne videogames, virtual reality-games (VR) en andere leuke en leerzame interactieve attracties.

De keten biedt 2 verschillende soorten arrangementen aan, die je kunt beleven in alle 8 vestigingen. Die arrangementen zijn:

  • Little Gamer Arrangement
  • Unlimited Gamer Arrangement
The Game Box

Little Gamer Arrangement:

Dit arrangement is speciaal voor de nog niet zo behendige jonge gamers. Voor dit arangement kunnen kinderen tot en met 12 jaar oud een uur lang gamen voor een vaste prijs. Spellen die niet geschikt zijn voor jonge gamers zijn automatisch uitgesloten binnen dit arrangement en is onder andere te herkennen aan de 18 plus sticker. Het Little Gamer Arrangement is inclusief een vastgesteld aantal tickets van 500 stuks. Omdat de kleine gamers nog niet zo behendig zijn, wil men ze zeker niet teleurstellen. Daarom gaan ze altijd met een leuke prijs naar huis! 

Unlimited Gamen Arrangement:

Het Unlimited Gamen arrangement is er speciaal voor de meer ervaren gamer. Met dit arrangement kun je ongestoord 1 uur lang gamen met je eigen playcard. Maar let wel op, hierbij win je géén tickets. Maar ze laten je beslist niet met lege handen naar huis gaan hoor. Want na afloop van je gamesessie kun je namelijk bij een van de crewleden terecht voor een leuke The Game Box Goodie. 

Waar vind je The Game Box:

Je vindt deze vestigingen op 8 verschillende lokaties in het land, te weten:

  • Almere
  • Apeldoorn
  • Arnhem
  • Den Bosch
  • Enschede
  • Groningen
  • Haarlem
  • Maastricht

Klik ook hier om je entree ticket voor een vestiging van The Game Box te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in het Videogame Museum in Zoetermeer en The Park Playground op diverse lokaties in Nederland en Belgie.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

do 27 juli t/m zo 31 december 2023

Openingstijden

Maandag 12:00 - 22:00
Dinsdag 12:00 - 22:00
Woensdag 12:00 - 22:00
Donderdag 12:00 - 00:00
Vrijdag 12:00 - 01:00
Zaterdag 10:00 - 01:00
Zondag 12:00 - 22:00

(Onder voorbehoud van wijzigingen)

Prijs

Van 13,95 voor maar 8,95
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com