Heerlijk de paasdagen staan weer voor de deur en hoe… er wordt goed weer verwacht. Bijna iedereen is vrij en wat is leuker om met het gezin of familie wat leuks te gaan doen. Wij hebben Paas korting op attractieparken!

Tegenwoordig wordt alles duurder, maar Dagjeuitpagina heeft mooie kortingen op prachtige uitjes! Dus wil je met zijn allen naar een attractiepark of pretpark.

Kijk vooral even naar de kortingen. Wat er zijn leuke uitjes genoeg. Uitjes naar pretparken en attractieparke, die niet alleen spectaculair of spannend zijn. Maar natuurlijk soms ook leerzaam! Ook is het gezellig omdat je met je familie en of vrienden er naar toe gaat. Heerlijk ontspannen tijdens de Paasdagen!

Hieronder een overzichtelijk overzicht van de attractieparken, maar je keuze en boek snel! Wij hebben Paaskorting op attractieparken!

Attractieparken en pretparken

= Movie Park Germany: Goedkope Tickets 36,90 maar liefst 16 euro korting

In het park vind je meer dan 40 spectaculaire attracties en shows. De attracties zijn opgedeeld in 5 themagebieden. Hier kun je bovendien je meest favoriete TV of filmhelden ontmoeten. Maak jij samen met je vrienden en of familie je eigen film?

= Schateiland Zeumeren: Super Korting tickets 6,50 maar liefst 4,45 Euro korting

Met kinderen tot en met ongeveer 12 jaar oud kom je voor een ultiem dagje uit naar het Schateiland Zeumeren in Voorthuizen, Gelderland. Hier vind je een waar overdekt kinderspeelparadijs van wel 5500 m2 groot. Naast het beleven van spannende overdekte avonturen, kun je ook genieten van allerlei buitenspel aktiviteiten en attracties.

= Kinderparadijs Malkenschoten: Tickets 7,50 maar liefst 3,50 Euro korting

De leukste kinderboerderij van heel Nederland en wijde omgeving, staat in Apeldoorn. Kom ook met de hele familie naar Kinderparadijs Malkenschoten voor een super dag vol plezier en vermaak! Op deze kinderboerderij kun je zowel spelen en klauteren op speeltoestellen als knuffelen met de dieren. Niet spannend genoeg? Er is namelijk ook een verborgen junglepad, waar je bloedstollende avonturen kunt beleven. Wij hebben Paas korting op attractieparken!

=Bellewaerde Park Belgie : Goedkope Tickets 32,00 maar liefst 11 Euro korting

Voor een hele dag lekker niet normaal doen, kom je naar het Bellewaerde Park in Ieper, België. Heerlijk lekker gillen, rennen, ravotten, klimmen en klauteren. En natuurlijk ook genieten van alle bijzondere dingen en dieren die op je pad komen! Maar eveneens loop je ernstig de kans dat je mond open valt tijdens de adembenemende Bengali Stunt and Dive Show. En dat allemaal ook nog eens in een prachtige, natuurlijke omgeving! Kortom avontuur voor het hele gezin.

=Attractie en vakantiepark Slagharen: Tickets 16,50 maar liefst 17 euro korting

Met wel 31 top attracties is dit een fantastisch dagje uit voor jong en oud en het hele gezin! De nieuwste attractie is de Gold Rush. Een spectaculaire achtbaan die je twee keer over de kop laat gaan en een duizelingwekkende snelheid weet te bereiken van 95 kilometer per uur met een hoogte van wel 33 meter.De spetterendste attractie van Slagharen. Bedwing net als de echte avonturiers in het wilde westen de wild stromende rivier met gevaarlijke stroomversnellingen. Let wel goed op en hou je vast. Met deze snelheden behaal je al gauw een nat pak. Wie krijgt de volle lading? Jij of je ouders?

=Familiepark Drievliet: Goedkope Tickets 20,95 maar liefst 7.05 korting

Familiepark Drievliet heeft attracties waar zowel jong als oud van kan genieten en je dus met het hele gezin in kunt. En er zijn speciale attracties voor de kleintjes, geweldige shows en super sensatie attracties voor de echte durfals. Inmiddels herbergt het park zo’n 35 top attracties, diverse speeltuinen en shows voor het hele gezin.Naast alle spectaculaire attracties is er ook een groot aanbod aan vermaak voor de kleintjes in het themapark Lol Atol. Vaar mee in de Sleepbootjes en wat denk je van de zingende stal, of een ritje met de tractor door de boerderij. 

=Landgoed Nienoord: Goedkope Tickets 6,95 maar liefst 3 euro korting

Voor één van de leukste attractieparken in het noorden, kom je een dagje heerlijk spelen in Landgoed Nienoord in Leek, nabij Groningen. Een hele dag klimmen, klauteren, glijden en knuffelen met de dieren van de kinderboerderij kun je op Familiepark Landgoed Nienoord. Of kom spetteren als je een duik neemt in het warme en aangename water van het subtropisch zwemkasteel. En als je geen zin meer hebt om te zwemmen of te klimmen en te klauteren kun je je geluk proberen op de midgetgolfbaan.

=Bobbejaanland Belgie Goedkope Tickets 29,90 maar liefst 15 euro korting

Bobbejaanland is het plezantste land van Belgie, waar meer dan 40 attracties voor je klaar staan om een geweldig dagje uit te kunnen beleven. Je vindt er meer dan 40 attracties. De attracties zijn in 3 categorieen ingedeeld. De categorieën gaan van intens, matig en rustig. Daardoor zijn er altijd genoeg attracties te vinden die jij leuk vind. De allerkleinsten kunnen een stoere truck besturen of een ontspanne ritje maken in de monorail. Hou jij het droog in de wildwaterbaan? Of kom genieten van een van de vele andere attracties in het park.

Wij hebben Paas korting op attractieparken!

=Walibi België: Goedkope Tickets 31,50 maar liefst 15 euro korting

Voor een heerlijk en super spannend dagje uit naar België, moet je beslist eens naar Walibi België gaan! Walibi beschikt onder andere over 15 kinder attracties, 15 familie attracties en 9 attracties voor de echte durfals en adrenaline junkies. Kortom sensationele belevenissen voor jong en oud die nog lang in je herinnering zullen blijven en waar je vooral met plezier aan terug denkt. Kortom waar wacht je nog op? Gedurende de paasvakantie in België worden er ieder jaar speciale paas activiteiten georganiseerd voor kinderen tot en met 12 jaar. De aktiviteiten zijn op het pleintje aan de voet van de Weerwolf. 

=DippieDoe Best: binnen en buiten Pretpark 11,00 maar liefst 5,50 euro korting

Kom voor een fantastisch dagje uit met veel vermaak en vertier naar het attractie- en pretpark DippieDoe in Best, in de buurt van Eindhoven. Hier kun je een hele dag plezier hebben en spannende avonturen beleven.DippieDoe dat is het grootste indoor en outdoor pretpark van Nederland. De echte waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon en de allerkleinsten kunnen lekker spelen in de ballenbak, de softplay hoek of de speelhaven. Tussendoor kom je tot rust bij één van de horeca gelegenheden op het park. Met jouw entree ticket kun je onbeperkt gebruik van alle attracties! Heerlijk ongedwongen genieten van klimmen, glijden en zweven. Oftwel voor ieder wat wils. Wij hebben Paas korting op attractieparken!

=Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn: 23,50 maar liefst 4 euro korting

Voor een oer gezellig dagje uit, samen met de hele familie, ga je naar Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn. Want daar staan meer dan 60 té gekke attracties op jou te wachten. Naast al die attracties zijn er ook schitterende en spectaculaire shows te bewonderen. Verder worden er prachtige evenementen georganiseerd.Na een heerlijke lentedag vol speelplezier nemen Jul & Julia voldaan afscheid van alle bezoekers. Je kunt nog één keer mee swingen en dansen met de leukste Julianatoren liedjes en dan is het toch écht tijd om afscheid te nemen. Mocht je nog niet met je muizenvriendje(s) op de foto zijn geweest, dan is dit je kans!

=De Waarbeek Attractiepark: All Inclusive 12,50 maar liefst 6 euro korting

Als je een hoop plezier wilt beleven, niet teveel wilt betalen en toch lekker een dagje uit wilt zijn, breng je een bezoek aan het attractiepark De Waarbeek in Hengelo, Overijssel. Meer dan 30 attracties staan er ongeduldig op je te wachten in dit attractiepark. Alle attracties zijn ingedeeld in categoriëen. Zo kun je makkelijk en eenvoudig zien wat voor soort attractie het is en voor wie de attractie geschikt is. Eén van de successen van De Waarbeek wordt dit jaar absoluut de all you can eat formule. Dat betekend dus heerlijk lekker onbevangen spelen en zoveel eten en drinken voor één prijs.

=Dinopark Landgoed Tenaxx: All inclusive 9,50 maar liefst 3,65 euro korting

Voor een leuke en gezellige dag vol speel- en klimplezier voor de hele familie, kom je naar Dinopark Landgoed Tenaxx in het plaatsje Wedde in de provincie Groningen. Heerlijk onbezorgd spelen tussen levensgrote en levensechte Dino’s en ook nog eens onbeperkt je honger stillen. Er is ook een gedeelte wat overdekt is. Daar kun je skeletten zien van dinosaurussen en schedels van dino’s. Zelf mag je ook als een echte avonturier graven naar dinobotten en -eieren. Verder mag je zelf spetteren en roeien op de vijver, kun je een echte survival run doen en als je lekker hongerig bent geworden ook nog eens je eigen pannenkoeken bakken.

Wij hebben Paas korting op attractieparken!