17,00 Korting!


Kom en beleef ook eens de western wereld van Attractie en vakantiepark Slagharen. Als een cowboy, cowgirl of als indiaan en doe mee met ons onvergetelijke Wild-west avontuur! Bestel je voordeel entree tickets nu via Dagjeuitpagina.nl met een hoge korting van 51% van 33,50 voor maar 16,50. Dat scheelt je 17,00 op een entree ticket! En ook niet onbelangrijk; je hoeft ook nog eens niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik ook hier om je entree tickets voor het attractie en vakantiepark Slagharen te boeken.

Attractie en vakantiepark Slagharen:

Met wel 31 top attracties is dit een fantastisch dagje uit voor jong en oud en het hele gezin!

Maak ook eens gezellig kennis met onze mascottes Randy en Rosie. Ze heten je meer dan welkom op het Attractie en Vakantie park! Dans maar vrolijk met ze mee.

Wat te verwachten in Attractie en Vakantiepark Slagharen:

De nieuwste attractie is de Gold Rush. Een spectaculaire achtbaan die je twee keer over de kop laat gaan en een duizelingwekkende snelheid weet te bereiken van 95 kilometer per uur met een hoogte van wel 33 meter.

Apollo:

Maak kennis met de Apollo. Zwaaien, draaien, zweven en zwieren rondom de maan. Voel je heerlijk zo vrij als een vogel en geniet maar lekker.

Lekker zwieren en zwaaien in attractie en vakantiepark Slagharen.

De spetterendste attractie van Slagharen. Bedwing net als de echte avonturiers in het wilde westen de wild stromende rivier met gevaarlijke stroomversnellingen. Let wel goed op en hou je vast. Met deze snelheden behaal je al gauw een nat pak. Wie krijgt de volle lading? Jij of je ouders?

Hou jij het droog in de spetterende wildwaterbaan?

The Big Wheel:

Geniet van het uitzicht over het hele attractiepark en stap in de Big Wheel. Toren hoog boven andere bezoekers uit. Alleen maar voor cowboys en girls zonder hoogtevrees.

Geheel in Western stylein het attractie en vakantiepark Slagharen

De Enterprise:

Voor de bezoekers met een groot hart die werkelijk nergens voor terug deinzen. De Enterprise draait eerst heel langzaam in het rond. Dan gaat het steeds sneller en sneller, maar ook hoger en opeens …………… ga je helemaal over de kop en voel je je gewichtloos

Steeds sneller in het rond.

The Eagle:

Zoals de leeuw het symbool van Nederland is,  is het nationale symbool van Amerika de adelaar oftewel the Eagle. En voor de meeste indianen een heilige vogel. Maak zelf maar eens een sensationele vlucht met The Eagle.

The Eagles in attractie en vakantiepark Slagharen.

De Piratenboot in attractie en vakantiepark Slagharen:

Geen last van zeeziekte? Stap dan gerust eens in de Piratenboot en voel je een echte zeerover. Bedwing de woeste baren en de meest ruwe wereldzeëen. Steeds woester wordt de zee en steeds hoger gaan de golven. De boot wordt steeds ruwer heen en weer geslingerd.

De Piraat.

Naast de bovenstaande attracties is er nog veel en veel meer te beleven in Attractie en vakantiepark Slagharen. Ook bij slecht weer kun je je super vermaken in Slagharen. Kom je gauw eens langs?

Klik ook hier om je entree tickets voor het attractie- en vakantiepark Slagharen te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Familiepark Drievliet in Den Haag, Walibi Holland in Biddinghuizen en De Efteling in Kaatsheuvel.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 4 april t/m vr 30 juni 2023

Openingstijden

10.00 - 18.00 uur

Prijs

Van 33,50 voor slechts 16,50

Locatie

Attractiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com