40,05 Korting!


Het Classical Christmas Concert 2021, is een unieke combinatie voor een adembenemend kerst concert. Namelijk de bekende pianist Jan Vayne samen met The Bach Choir and Orchestra. En die twee samen onder leiding van de bekende dirigent Pieter Jan Leusing. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu voordelig entree tickets bestellen met een korting van 50% van 80,00 voor slechts 39,50. Dat scheelt je al gauw 40,05 per entree ticket.

Je kunt ook hier klikken om je entree tickets voor het Classical Christmas Concert samen met Jan Vayne te bestellen.

Classical Christmas Concert 2021:

Deze bijzondere fijne combinatie van Jan Vayne, samen met The Bach Choir and Orchestra verzorgt op 12 december 2021 ook weer een melodieus en prachtig kerstconcert. Het concert wordt gegeven in de prachtige entourage van Het Concert Gebouw. Ervaar zelf ook maar eens deze sprankelende combinatie van de rijkelijk improviserende solist Vayne met het Bach Choir and Orchestra. Dit koor en het orkest staan ook tijdens dit concert wederom onder leiding van de bekende dirigent Jan Pieter Leusink. Breng ook eens een bezoek aan dit concert en voel de bekende kerstcomposities samen met het het warme kerstgevoel als een warme kerstdeken om je heen slaan.

Solistische bijdragen van sopranen en tenoren tijdens de Classical Christmas Concerten

Wat kun je verwachten van het Classical Christmas Concert:

Tijdens deze concerten reeks worden er werken ten gehore gebracht van Händel, Bach en Vivaldi. Voel je vrij om bijvoorbeeld ontroerende momenten te ervaren tijdens het inspirerende en geniale spel van Jan Vayne. En laat je ook in vervoering brengen door bijvoorbeeld de sopranen Olga Zinovieva en Eva Schuurman en verder de tenor Martinus Leusink. Dit alles onder begeleiding van het Bach Choir en Orchestra onder leiding van Jan Pieter Leusink. Kortom een onvergetelijke avond of middag waar je nog lang van na kunt genieten.

Laat je in vervoering brengen tijdens de Classical Christmas Concerten

Ruim voordeel op je ticket!

Geniet van het prachtige kerstconcert, luister naar alle kerst klassiekers met in de hoofdrol Jan Vayne als pianist onder begeleiding van het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands in het Concertgebouw Amsterdam. Deze aanbieding is namelijk inclusief consumpties vooraf en in de pauze en een cadeaupakket ter waarde van 70,00!

Unieke combinatie van The Bach Choir and Orchestra en Jan Vayne

De muzikanten die onder andere tijdens deze reeks voor je optreden zijn:

  • The Bach Choir and Orchestra of the Netherlands
  • Jan Vayne, pianist
  • Olga Zinovieva, sopraan. – Eva Schuurman, sopraan
  • Melina Meschkat, alt – Martinus Leusink, tenor
  • Pieter Jan Leusink als dirigent

Je kunt ook hier klikken om je entree tickets voor de Classical Christmas Concert samen met Jan Vayne te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer theater en bioscoop voordeel.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 22 december 2021

Openingstijden

19.30 uur

Prijs

Van 80,00 voor slechts 39,50

Locatie

Het Concertgebouw
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com