6,62 Korting!


Het Amsterdam Light festival 2021. Een aangename en bovendien bijzonder gezellige sfeer in donkere dagen. Bekijk de meest prachtige licht creaties vanaf het water, in een luxe rondvaartboot, terwijl je kunt genieten van een terugblik op 10 jaar Light Festival. Bestel nu je voucher via DagjeuitPagina.nl met 25% korting van 26,50 voor maar 19,88.

Klik ook hier om je voucher voor het Amstertdam Light Festival Cruise 2021 vanaf het water te boeken.

Bekijk voor een sfeer impressie ook naar de aftermovie van het festival van 2020/2021:

Beleef dit fantastische festival ook mee. Stap aan boord van één van de luxe rondvaartboten van de Amsterdam Boat Experience. En bekijk de meest fantastiscge lichtsculpturen vanaf het water. Heerlijk kabbelend over het water met bijvoorbeeld een glas gluhwein in de hand langs de meest fantastische en adembenemende licht sculpturen. Dit unieke festival brengt licht in de donkere dagen en bovendien de kortste dagen van het jaar. Als dat niet genieten is?! Net zoals voorgaande jaren zal de tocht circa 75 minuten duren.

Het Amsterdam Light Festival:

In navolging op het succes van voorgaande jaren wordt dit jaar inmiddels de 10e editie van het Amsterdam Light Festival gehouden. Wist je dat dat maar liefst 600 kunstenaars zich hadden aangemeld voor dit festival? De jury heeft uiteindelijk 32 kunstenaars en kunsternaars groepen geselecteerd die een kunstwerk mogen gaan maken voor deze 8e editie van het Amsterdams Lichtjes Festival.

Amsterdam Light Festival 2021

Opstap Plaatsen:

Dit jaar kun je op twee locaties opstappen, te weten:

  • Stadhouderskade 550, 1072 AE Amsterdam
  • Stationsplein, 1012 AB Amsterdam
Amsterdam Light Festival 2021

Thema dit jaar:

Het thema van dit jaar is genaamd Celebrate Light. In navolging op het thema van dit jaar zal er daarom dit jaar ook een andere route worden gevolgd dan voorgaande jaren. En is er inmiddels  gebroken met de traditie van de route over de Herengracht.

De kunstwerken Amsterdam Light Festival:

Dit jaar wordt het lustrum van 10 jaar Amsterdam Light Festival gevierd. Dat wordt samen met de bezoekers en inwoners van Amsterdam gedaan. Daarom is begin dit voorjaar het publiek uitgenodigd op hun favoriete kunstwerken van de afgelopen edities te stemmen. De zes publieksfavorieten worden onderdeel van de route van Editie #10. Tevens schijnen worden dit jaar de thema’s extra licht op onderwerpen zoals eenzaamheid en kinderarmoede. Het is immers niet voor iedereen vanzelfsprekend om het feestje mee te vieren.

Klik ook hier om je voucher voor het Amsterdam Light festival Cruise 2021 vanaf het water te boeken.

Stedentrip:

Bovendien kun je een rondvaart tijdens het Amsterdams Lichtjes Festival ook uitstekend combineren met een stedentrip Amsterdam. Amsterdam heeft veel meer dan alleen de authentieke grachten. Zoals bijvoorbeeld het Rijksmuseum, het Koninklijk Paleis op de Dam, evenals een bezoek aan de dierentuin Artis.

Klik ook eens hier om een hotelovernachting te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 2 december t/m zo 23 januari 2022

Prijs

Van 26,50 voor maar 19,88
Kinderen tot en met 12 jaar van 13,25 voor maar 9,90

Locatie

Amsterdam Boat Experience
Oosterdokskade 8
1011 AE Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com