4,50 Korting!


Ga ook mee op avontuur naar Dino Zoo in Metelen, Duitsland. Ga 250 miljoen terug in de tijd op ontdekkingstocht en leer van alles over dinosaurussen. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig entree tickets bestellen met wel 41% voordeel. Van 11,00 voor maar slechts 6,50. En dat is inclusief curryworst, patat en saus. Dat scheelt je dus al gauw 4,50 per entree ticket.

Klik ook hier om je entree ticket voor Dino Zoo in Metelen, Duitsland te bestellen.

Dino Zoo Metelen:

In het Dinopark keer je zo’n 250 miljoen jaar terug in de tijd. Dat is werkelijk haast niet te bevatten zo lang geleden. Dat was de tijd dat enorme reusachtige dinosaurussen onze planeet bevolkten. Wat zal de wereld er toen vreemd hebben uitgezien. In het park keer je terug in de tijd en sta je oog in oog met levensechte én levensgrote namaak dinosaurussen. Van de T-rex tot de Spinosaurus. En van de Dilophosaurus tot en met de Velociraptor. Durf jij het aan om op onderzoek te gaan? De echte ras echte die hard avonturiers kunnen dinosaurus botten opgraven. Kortom een leerzame dag voor het hele gezin en jong en oud.

Dino Zoo in Metelen Duitsland

Wat kun je verwachten in Dino Zoo Metelen:

Naast de levensgrote dino’s tref je ook heuse echte dieren aan in het park. Kom maar eens kijken of knuffelen met dieren zoals alpaca’s, grote gevlekte boomeekhoorns, cavia’s en nog veel meer! En heb je genoeg van alle dieren, dan kun je heerlijk ongedwongen spelen op de diverse speeltoestellen.Naast je entree voor het park, is je ticket ook Inclusief curryworst, patat en saus.

Waar vind je dit Dino Park:

Het Dino Park is in Metelen, Duitsland. Dat is vlak over de grens bij Hengelo. Vanaf het centrum van Utrecht is het ongeveer 214 kilometer rijden. Daar rij je ongeveer 2 uur en 10 minuten over. Voor het parkeren van je auto kun je het beste het adres Vogelparkstraße 48629 Metelen aanhouden. Maar vlak voordat je het dorp binnen rijdt, is er ook voldoende gratis parkeergelegenheid.

Klik ook hier om je entree ticket voor Dino Zoo in Metelen, Duitsland te bestellen.

Dino Zoo

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in andere attractie- en pretparken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

wo 8 september t/m di 30 november 2021

Openingstijden

Het park is niet alle dagen geopend.
Vanaf 7 november 2021 is Dino Zoo Metelen alleen in de weekenden geopend.
Op geopende dagen van 10.00 - 18.00 uur
Check de website voor de geopende dagen.

Prijs

Van 11,00 voor slechts 6,50
Kinderen tot en met 1 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Dino Zoo
Samberg 60 60
48629 Metelen
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com