Wereldhavendagen Rotterdam – 7, 8 en 9 september 2018

Als vervoerspartner van de Wereldhavendagen Rotterdam heeft Oad een vijftal unieke arrangementen voor u samengesteld.

Thema van 2018 is Energize.
De haven van Rotterdam is de grootste van Europa. Tijdens de Wereldhavendagen kunt u oa. zien hoe ze omgaan met duurzame energie en wat hoe ze de schoonste haven willen gaan worden. U maakt kennis met vele innovaties, die de Rotterdamse haven naar een schoner tijdperk brengen. Daarnaast krijgt u natuurlijk ook gewoon veel energie, van het fantastische programma op en rond het water. Beleef de energie van de Rotterdamse haven. Energize!

Wereldhavendagen arrangementen
Arrangement 1: busreis + watertaxi + goodiebag
Arrangement 2: busreis + rondvaart + watertaxi + goodiebag
Arrangement 3: busreis + rondvaart + SS Rotterdam + watertaxi + goodiebag
Arrangement 4: busreis + rondvaart + SS Rotterdam + Euromast + watertaxi + goodiebag
Arrangement 5: busreis + rondvaart + Euromast + watertaxi + goodiebag

U beleeft een bijzondere vaartocht door de grootste havens van Europa. U ziet de indrukwekkende skyline van Rotterdam, met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op de werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Een boeiende vaart van 60 minuten lang en met heldere uitleg.

Bij alle wereldhavendagen arrangementen ontvangt u een goodiebag met leuke inhoud en plattegrond.

Met opstapplaatsen verspreid door het grootste gedeelte van Nederland maakt Oad de Wereldhavendagen voor u bereikbaar. Stap in de Oad bus en laat u volledig ontzorgen.
Geen parkeerzorgen en stress zodat u optimaal zult genieten van uw dag uit.

Inclusief

• Busreis
• Koffie/thee in de bus
• Goodiebag inclusief plattegrond

Markthal Rotterdam

Arrangementen:
Arrangement 1: busreis + watertaxi + goodiebag
Gebruik van de watertaxi voor vervoer over water

Arrangement 2: busreis + rondvaart + watertaxi + goodiebag
Rondvaart van 75 minuten door de Rotterdamse haven + gebruik van de watertaxi voor vervoer over water tussen de locaties uit het arrangement

Arrangement 3: busreis + rondvaart + SS Rotterdam + watertaxi + goodiebag
Rondvaart van 75 minuten door de Rotterdamse haven + Uitwaaien en Waaien rondleiding met audiofoon SS Rotterdam + gebruik van de watertaxi voor vervoer over water tussen de locaties uit het arrangement

Arrangement 4: busreis + rondvaart + SS Rotterdam + Euromast + pendeldienst + goodiebag
Rondvaart van 75 minuten door de Rotterdamse haven + Uitwaaien en Waaien rondleiding met audiofoon SS Rotterdam + entree Euromast + gebruik van de watertaxi voor vervoer over water tussen de locaties uit het arrangement

Arrangement 5: busreis + rondvaart + Euromast + watertaxi + goodiebag
Rondvaart van 75 minuten door de Rotterdamse haven + entree Euromast + gebruik van de watertaxi voor vervoer over water tussen de locaties uit het arrangement

Programma
U vertrekt in de ochtend vanaf uw opstapplaats richting Rotterdam. De exacte opstaptijd is op dit moment nog niet bekend, In de week voorafgaand de Wereldhavendagen worden de definitieve busroutes gemaakt. Uiterlijk 4 dagen voor vertrek ontvangt u dan ook uw opstaptijd.

Aan het einde van de middag vertrekt u weer huiswaarts vanaf dezelfde plek als waar u bent uitgestapt ’s ochtends. Tijdens de heenreis ontvangt u alle relevante informatie van onze chauffeur.

Minimum aantal deelnemers
Oad biedt opstapplaatsen onder voorbehoud van voldoende deelname. Oad streeft er naar om de routes zo optimaal mogelijk in te richten zodat de reistijd voor de klant zo minimaal mogelijk is. Mocht de situatie zich voordoen dat een vertrekdatum en/of opstapplaats geannuleerd wordt dan zal Oad waar mogelijk een alternatieve datum of opstapplaats bieden. Hierover wordt u dan tijdig geïnformeerd (tot uiterlijk een week voor vertrek). Mocht er geen alternatief voorhanden zijn dan ontvangt de klant zijn of haar geld retour.

 Klik hier om een van de arrangementen te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 7 t/m zo 9 september 2018

Prijzen

V.a. €35,=


Booking.com
Het Laatste Tafeltje