Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Vergroot je kennis over de mensheid, over cultuur en kom vooral meer te weten over wetenschap in het Museon Den Haag. Goekope entree tickets kun je nu via DagjeuitPagina.nl bestellen met wel 44% korting van 13,50 voor maar 7,50.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Museon Den Haag te bestellen.

Museon Den Haag:

Voor een bijzonder educatieve en leerzaam dagje uit voor de hele familie, schoolklas of gezllig feestje kom je naar het Museon Den Haag. Daar worden erg leuke en interessante evenementen maar ook tijdelijke en vaste toonstellingen gehouden. Kom maar eens langs en duik ook in de wereld van de wetenschap. Ervaar zelf maar eens de veelzijdigheid van de wetenschap en hoe populair die kan zijn voor een groot publiek. Bovendien is het een interaktief museum. Je kun er bijvoorbeeld aan leuke speurtocht door het museum meedoen. Zien we jou binnenkort ook in het Museon Den Haag?

Interaktief bezig zijn in het Museon

Actuele (tijdelijke) tentoonstellingen:

In het Museon worden vaak tijdelijke tentoonstellingen georganiseerd. Op dit moment zijn de volgende exposities te zien:
  • National Geographic, Spectacle: Deze interessante tentoonstelling is te zien vanaf 1 mei 2021 tot en met 30 januari 2022. De tentoonstelling zie is een verzameling van onvergetelijke beelden van onze bijzondere planeet.
  • MUSIC!: Deze tentoonstelling gaat natuurlijk over ……… muziek! Hier vind je alles over muziek. Van de beroemde componist Beethoven tot en met één van de beroemste sterren van dit moment, Beyoncé. Je kunt naar muziek luisteren, zelf muziek maken, maar ook de muziek voelen en vooral samen beleven! Deze tentoonstelling is op dit moment te zien en blijft in het Museon tot en met  januari 2022.

Populaire wetenschap in het Museon

Over Museon:

Het bijzondere van het Museon in Den Haag is te danken aan de unieke combinatie van mens- en natuurwetenschappen onder één dak. Het populair-wetenschappelijke museum bezit uitgebreide collecties op het gebied van geologie, biologie, geschiedenis, archeologie, natuurkunde, techniek en volkenkunde. Het museum bestaat al meer dan 100 jaar. Het is ooit opgericht als “Museum ten bate van het Onderwijs”. De totale collectie telt inmiddels al zo’n 260.000 objecten.Doe mee aan de speurtocht door het Museon Den Haag

Interaktief Museum:

In de interactieve omgeving van het museum leer je van alles door te lezen en te luisteren. Maar juist vooral door veel dingen zelf te doen. De boodschap van Museon is niet voor niets om “bezoekers te inspireren de wereld te ontdekken. Maar ook om zichzelf te ontwikkelen en de bezoeker vooral te motiveren om de aarde met respect te behandelen en te verbeteren.” Je vindt het Museon in de wijk Zorgvliet, tussen het Gemeentemuseum en het Omniversum in.

Tentoonstelling One Planet:

Voor de tentoonstelling One Planet zijn er iedere woensdag, zaterdag en zondag gratis rondleidingen om 14.00 uur

Klik ook hier om je entree tickets voor het Museon Den Haag te bestellen.

Stedentrip Den Haag:

Een bezoek aan het Museon Den Haag is prima te combineren met een stedentrip Den Haag. Want Den Haag heeft nog veel meer leuke uitjes te bieden. Nog leuker is om je stedentrip te combineren met een gezellige en romantische hotelovernachting. Dan plak je er dus gewoon een dagje extra bij aan. Klik hier om je hotelovernachting Den Haag te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 16 mei t/m vr 31 december 2021

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Tijdens schoolvakanties ook op maandag geopend

Prijs

7,50
Van 13,50 voor slechts 7,50

Locatie

Museon
Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag


Booking.com