De grootse ooit in Nederland gemaakt!


Ervaar zelf ook eens de grootsheid van een cruiseschip van Nederlandse makelij. Een schip wat tientallen jaren de wereldzeeën heeft bevaren. Maak een rondleiding over de SS Rotterdam. Goedkope vouchers kun je nu via DagjeuitPagina.nl bestellen voor slechts 12,95.

Klik hier om je goedkope vouchers voor een rondleiding over de SS Rotterdam te bestellen.

SS Rotterdam:

Dit cruisischip met een enorme uitstraling en geschiedenis is sinds het jaar 2000 weer thuis gekomen. Dat na tientallen jaren alle wereldzeeën te hebben bevaren. Het schip was eigendom van de bekende Holland Amerika Lijn (HAL). Sinds 2008 ligt het in de 3e Katendrechtsehoofd. Tegenwoordig doet het dienst als hotelschip en worden er onder andere rondleidingen gegeven.

Het grootste cuiseschip ooit in Nederland gemaakt, de SS Rotterdam

Rondleiding SS Rotterdam:

Tijdens de rondleidingen kom je veel van het schip en de bemanning te weten. Je kunt onder andere onder leiding van een gids de rondleiding volgen. Maar je mag ook lekker op eigen gelegenheid met behulp van de audiotour de rondleidingen volgen. Bekijk bijvoorbeeld de verblijven van de bemanningen in de Uitwaaien en Zwaaien tour. Of ook de machinekamers tijdens de Stoom en Chroom tour. Kijk zelf maar eens hoe het eraan toe ging in de radiokamer. En natuurlijk hoe de gasten het aan boord hebben ervaren.

Een leuk dagje uit voor jong en oud op de SS Rotterdam

Wat is inclusief dit arrangement:

Voor je entree voucher kun je veel verwachten. Onder andere is er een circa één uur durende Uitzwaaien en Waaien rondleiding. Vervolgens een circa één uur durende Stoom en Chroom rondleiding. Of kies voor beide. Dat is dan een ongeveer twee uur durende Rotterdam Compleet rondleiding. Een audiotour is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits.

NB: Alleen de Uitwaaien en Zwaaien rondleiding is geschikt voor mensen in een rolstoel.

Klik hier om je goedkope vouchers voor een rondleiding over de SS Rotterdam te bestellen.

Voor kinderen is er veel te doen op de SS Rotterdam

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in een Rondvaart door de Rotterdamse Haven, een Rondtour met de Splashbus door Rotterdam en een bezoek aan de Euromast in Rotterdam.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

do 23 juli t/m ma 18 januari 2021

Openingstijden

Dagelijks 10.00 - 17.00 uur

Prijs

12,95
12,95

Locatie

SS Rotterdam
3e Katendrechtsehoofd 25
3072 AM Rotterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com