€10,= Korting!

Grijp hier je unieke kans tijdens het Tall Ship evenement in het weekeind van 20 tot en met 23 juni 2019! Een hele dag meezeilen op een Tall Ship. Alle dagen van dit prachtige evenement wordt je de gelegenheid geboden om mee te varen als trainee en om deze unieke ervaring op te doen.

Tickets:

Tickets zijn via dagjeuitpagina met €10,= korting te bestellen van €75,= voor slechts €65,=. Niet te lang over tobben, want de tickets voor de Tall Ship Experience zijn bijzonder snel uitverkocht.

Klik hier om je tickets voor de Tall Ship Experience te bestellen.

Sail op Scheveningen:

Sail op Scheveningen is één van de grootste maritieme evenementen van ons land. Het vind plaats in Schevingen gedurende het weekeind van 20 tot en met 23 juni. Tientallen Tall Ships komen naar deze badplaats in verband met de finish van de Liberty Tall Ships Regatta. Een internationale verzameling van de grootste Tall schepen ter wereld die ieder afzonderlijk alle wereldzeeen bevaren, maar slechts af en toe gezamelijk te bewonderen zijn.

Liberty Tall Ships Regatta:

De Liberty Tall Ships Regatta is een bijzonder zeil event wat op 6 juni start in Rouen, Frankrijk met “L’ Aramada Rouen”. Het evenement duur tot 16 juni. Daarna vaart de vloot in 4 dagen naar Scheveningen voor Sail op Scheveningen van 20 tot en met 23 juni. Het evenement staat in het teken van “Liberty” oftewel vrijheid. De Regatta valt samen met de viering van 75 jaar bevrijdingsdag en de finish is in Den Haag (Scheveningen). Den Haag is de wereld hoofdstad van de vrede, onder andere door haar Vredespaleis, waarin het Internationale Hof zitting heeft.

Sail Trainee:

Tijdens dit evenment wordt je de unieke gelegenheid geboden om zelf eens te ervaren wat zeezeilen precies inhoud en wat er allemaal bij komt kijken. Tijdens je trainee ship wordt je aan boord gewoon als lid van de bemanning beschouwd en neem je deel aan het Sail Training programma. Je vervult alle werkzaamheden en handelingen die de reguliere bemanning ook vervult. Je hijst en trimt de zeilen, je leert te navigeren en koers te houden en als het spannend wordt geldt ook voor jou “alle hens aan dek!”. Naast jou zijn er nog een aantal andere trainees, dus je bent niet alleen en kunt je ervaringen met hen delen.

NB: Als je niet mee wilt varen ben je ook van harte welkom op het evenement en de toegang is gratis!

Klik hier om je tickets voor het Tall Ship Experience van €75,= voor €65,= te boeken.

Tall Ship Experience en Vuurwerkshow:

Je kunt ook bovenstaande arrangement boeken inclusief de vuurwerkshow die ’s avonds te zien is vanaf het schip waarop je mee vaart. Daardoor worden de afvaarttijden voor het desbetreffende schip een half uur langer. De bemanning zal tijdens de vaartocht lekkere snacks en hapjes serveren. Drankjes kunnen ook (tegen meerprijs) genuttigd worden.

De arrangementen met de vuurwerkshows zijn beperkt en uitsluitend nog te boeken op de volgende datums:

  • donderdag 20 juni van 20.30 – 23.00 uur
  • vrijdag 21 juni van 20.30 – 23.00 uur
  • zaterdag 22 juni van 20.30 – 23.00 uur

Klik hier om je meezeil arrangement inclusief de vuurwerkshow van €85,= voor €75,= te boeken.

Tall Ship Experience, Diner en Vuurwerkshow:

Een uitgebreider arrangement met vuurwerkshow en diner is ook te boeken. Dit arrangement is uitsluitend op zaterdag 21 juni te boeken. Het schip vertrekt ’s avonds om 20.00 uur en de totale vaarduur is 3 uur. Vanaf het dek heb je een prachtig uitzicht over de armada. Aan boord wordt een Italiaans buffet geserveerd.

Parkeren:

Indien je 2 tickets boekt voor de Tall Ship Experience inclusief diner en vuurwerkshow, is een parkeerplaats gratis.

Klik hier om je Tall Ship Experience inclusief diner en vuurwerkshow van €139,= voor €129,= te boeken.

(VIP) Sail Out Scheveningen:

Op zondag 23 juni kun je het arrangement (VIP) Sail Out boeken. Als Sail op Scheveningen ten einde is, zullen alle Tall schepen de haven verlaten. Jij kunt daar bij zijn en een plekje op de eerste rang hebben. Vanaf het dek van één van de Tall schepen zal de hele vloot aan je voorbij varen.

VIP arrangement:

Als je echt als VIP behandeld wilt worden, wil je natuurlijk op deze bijzondere avond dineren aan boord van je Tall schip. Boek hiervoor het VIP arrangement voor 2 personen, dan is dat inclusief een parkeerplaats.

Klik hier om je (VIP) Sail Out Scheveningen arrangement van €149,= voor €139,= te boeken.

Vip Sail In arrangement inclusief lunch:

Op donderdag 20 juni getuige zijn van een prachtig schouwspel als een parade van circa 30 Tall Ships aan je voorbij trekt tijdens de finish van de Liberty Tall Ships Regatta. Boek nu alvast een plekje aan boord van een geselecteerd Tall Ship tijdens dit circa 3,5 uur durende spektakel. Tijdens de parade wordt er een Italiaanse buffetlunch geserveerd.

Klik hier om je VIP Sail In arrangement te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

do 20 t/m zo 23 juni 2019

Prijzen

Van €75,= voor slechts €65,=
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje