€15,= Korting!


Bestel nu hier je entree tickets voor de wereldberoemde musical The Lion King in het AFAS Circustheater in Scheveningen. De voorstellingen gaan nog door tot en met 21 juli, maar daarna wordt er echt gestopt! Tickets boek je via dagjeuitpagina.nl met €15,= voordeel voor vanaf €39,10.

Klik hier om je entree ticets voor The Lion King te bestellen.

The Lion King:

Het verhaal in de musical The Lion King, is een tijdloos verhaal, wat gaat over hoop, liefde en moed, op de planken gebracht door de bekende karakters Simba, Nala, Timon en Pumbaa. Dit prachtige verhaal wordt muzikaal vorm gegeven door beroemde muziek van Elton John en Tim Rice.

Het gaat over de leeuw Simba, wiens vader Mufasa is, de koning van het gebied en woont daar samen met andere leeuwinnen. Als Simba de troonopvolger blijkt te zijn, komt er een eind aan het onbezorgde jeugdige leventje van Simba. Oom Scar komt door dodelijk verraad aan de macht en Simba besluit om de jungle in te vluchten. Hier begint een lange reis vol gevaren. Uiteindelijk groeit het zelfvertrouwen van Simba, ontmoet hij nieuwe vrienden en gaat de liefde een grote rol spelen, waardoor hij langzaamaan volwassen begint te worden. Dan besluit hij te gaan voor zijn recht; de troon en de kroon!

Wist je dat?

Wist je dat deze musical inmiddels al door meer dan 1,5 miljoen bezoekers is bekeken? En dat het de best bezochte musical is in Nederland ooit? En dat The Lion King vorig jaar 2018 de prijs in ontvangst mocht nemen van de beste musical en dat ze dit jaar opnieuw genomineerd zijn voor deze prijs? Wereldwijd is de musical inmiddels bezocht door meer dan 95 miljoen bezoekers en heeft de musical door de jaren heen zo’n 70 internationale awards gewonnen. Met recht kan gezegd worden dat de musical The Lion King de King of Musicals is!

Klik hier om je entree ticets voor The Lion King te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 10 mei t/m zo 21 juli 2019

Openingstijden

Speeltijden:
Dinsdag: 20:00
Woensdag: 20:00
Donderdag: 20:00
Vrijdag: 20:00
Zaterdag: 15:00
Zaterdag: 19:30
Zondag: 12:00
Zondag: 16:00

Prijs

Vanaf €39,10
Vanaf €39,10

Locatie

AFAS Circustheater Scheveningen
Circusstraat 4
2586 CW Den Haag
Meer informatie / boeken


Booking.com