31% Korting!


Bestel hier je tickets met korting voor de oudste hengelsport beurs van Nederland met hoge korting van €10,= voor slechts €6,95. Deze hengelsport beusr wordt georganiseerd van 8 tot en met 10 maart in de Ahoy in Rotterdam.

Visma hengelsport beurs:

Op de beurs kun je natuurlijk van alles vinden op het gebied van vissen, hengelsport, nieuwe producten en gadgets. De beurs is er voor zowel de professional als de hobbyist.

Klik hier om je tickets voor de Visma hengelsport beurs te bestellen.

Bekijk voor een impressie van deze beurs onderstaande film over de beurs van vorig jaar.

Programma:

Kom ook naar de hengelsport beurs en geniet van een uitgebreid programma aanbod. Naast vele hengelsportproducten, workshops, lezingen en demonstraties zal deze beurs ook bol staan van interactieve activiteiten. Werkelijk alle aspecten van het vissen komt aan bod tijdens de beurs. Van het zoeken van het ideale stekkie tot en met het fileren en bereiden van je gevangen vis.

Visserslatijn:

Op de beursvloer vind je een aantal enorme water bassins. Deze bassins zijn gereserveerd voor diverse vissoorten en demonstraties. Van roofvissen tot witvissen en van bellyboten tot en met kajakken. Rondom deze bassins vinden allerlei aktiviteiten en demonstraties plaats. Zoals tekst en uitleg over de verschillende soorten technieken, verschillende vissoorten, diverse soorten aas, hengels, molens en nog veel meer! Krijg je inmiddels al zin om een hengeltje uit te gooien en thuis te komen met sterke verhalen? Wij inmiddels wel!

Stekkie Kids Route:

Dat de beurs voor zowel oud als jong geschikt is, bewijst de Stekkie Kids Route. De jongste beurs bezoekertjes kunnen aan de hand van een stempel kaart allerlei opdrachten op de beursvloer vervullen. Als beloning krijgen ze dan een goodiebag bij de stand van Sportvisserij Nederland.

Wist je dat?

Wist je dat in voorgaande edities, jaarlijks zo’n kleine 15.000 bezoekers je al voorgingen? Ben je verwoed hengelsport liefhebber, bestel dan snel je tickets en bezoek de 51e editie van de Visma hengelsportbeurs.

Klik hier om je tickets voor de Visma hengelsport beurs te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 8 t/m zo 10 maart 2019

Openingstijden

Vrijdag 8 maart 12.00 – 21.00 uur
Zaterdag 9 maart 10.00 – 17.00 uur
Zondag 10 maart 10.00 – 17.00 uur

Prijs

€6,95
Van €10,= voor slechts €6,95

Locatie

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com