35% Korting!

Boek nu de laatste entree tickets voor deze exclusieve show van “ABBA Gold”  in Schiedam op vrijdag 11 oktober en in Rotterdam op zondag 13 oktober 2019.

Met de entree tickets voor deze fantastische exclusieve show krijg je een plek in het oude Luxor theater in Rotterdam of het Theater aan de Schie in Schiedam voor deze wereldse ABBA show. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu je entree tickets bestellen met korting tot wel 35% van €35,50 voor slechts €23,=

Klik hier om je entree tickets voor ABBA The Show in Rotterdam of Schiedam te boeken.

 

ABBA Gold:

Keer voor even terug in de tijd naar je jeugdjaren. Beleef die heerlijke zorgeloze tijd van toen. Kom en geniet heerlijk van deze 150 minuten durende wervelende show met een geweldig orkest, bestaande uit top muziekanten, prachtige en innovatieve special effects, videoschermen, lichtshow enz. enz. Hier wil je absoluut bij zijn geweest.

Op dit moment de grootste ABBA theatershow die je kunt bezoeken! Boek snel je één van de laatste tickets en beleef een grandioze avond! Bijzonder leuk om zelf van te genieten, maar ook leuk om te delen met familie, vrienden of collega’s.

Wervelende muziek show.

 

Mamma Mia, Waterloo, Dancing Queen, Money money money, kun jij ze allemaal meezingen? Je zult ze in ieder geval horen, want tijdens deze show worden alle bekende popsongs van ABBA .

ABBA the band:

Natuurlijk hoeven we de echte niet fan niet te vertellen dat de naam ABBA staat voor de beginletters van de voornamen van de authentieke bandleden, namelijk Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid. ABBA was en is één van de messt succesvolle bands ooit met meer dan 370 miljoen verkochte platen. Daarnaast gaven ze in de loop der jaren meer dan 700 optredens in 40 verschillende landen. Kortom wereldwijd een meer dan gigantisch populaire band!

Abba Gold, the show!

 

ABBA bestond al omstreeks 1970 maar werd pas echt bekend na het winnen van het Eurovisie songfestival in 1974. In dat jaar wonnen ze het songfestival met het nummer Waterloo.

Klik hier om je entree tickets voor ABBA Gold in Rotterdam of Schiedam te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 11 t/m zo 13 oktober 2019

Openingstijden

Aanvangstijden:
Schiedam vanaf 20.15 uur
Rotterdam vanaf 20.00 uur

Prijzen

Van €35,50 voor €23,=

Locatie

Rotterdam of Schiedam
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com