38% Korting!

Boek nu je tickets voor deze exclusieve show “a tribute to ABBA The Show”  in Rotterdam Ahoy op donderdag 4 of vrijdag 5 april 2019.

Met de tickets voor deze fantastische exclusieve show krijg je een plek op de 2e ring van Rotterdam Ahoy voor de grootste ABBA show ter wereld. “Kenners” omschrijven deze show als de beste ooit, op de echte ABBA na natuurlijk.

Keer voor even terug in de tijd naar je jeugdjaren. Beleef die heerlijke zorgeloze tijd van toen. Kom en geniet heerlijk van deze 150 minuten durende wervelende show met een geweldig orkest, bestaande uit top muziekanten, prachtige en innovatieve special effects, videoschermen, lichtshow enz. enz. Hier wil je absoluut bij zijn geweest.

Klik hier om je tickets voor ABBA The Show voor de 2e ring te boeken.

Mamma Mia, Waterloo, Dancing Queen, Money money money, kun jij ze allemaal meezingen? Je zult ze in ieder geval horen, want tijdens deze show worden alle bekende popsongs van ABBA .

Natuurlijk hoeven we de echte niet fan niet te vertellen dat de naam ABBA staat voor de beginletters van de voornamen van de authentieke bandleden, namelijk Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid. ABBA was en is één van de messt succesvolle bands ooit met meer dan 370 miljoen verkochte platen. Daarnaast gaven ze in de loop der jaren meer dan 700 optredens in 40 verschillende landen. Kortom wereldwijd een meer dan gigantisch populaire band!

ABBA bestond al omstreeks 1970 maar werd pas echt bekend na het winnen van het Eurovisie songfestival in 1974. In dat jaar wonnen ze het songfestival met het nummer Waterloo.

Wist je overigens dat deze voorstelling in 2010 in Londen een award heeft gekregen voor “The best show”.

Deze aanbieding geldt slechts voor 2 dagen, dus wees er snel bij. Deze exclusieve aanbieding gaat erg snel.

Klik hier om je tickets voor ABBA The Show voor de 2e ring te boeken.

 

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 4 t/m vr 5 april 2019

Prijzen

Van €64,30 voor €39,95

Locatie

Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje