17,25 Korting!


Boek nu de laatste entree tickets voor deze exclusieve show van “ABBA Gold”  in Den Haag op donderdag 26 mei of in Amsterdam op vrijdag 27 mei 2022.

Met de entree tickets voor deze fantastische exclusieve show krijg je een plek in het World Forum theater in Den Haag of het Concertgebouw in Amsterdam voor deze wereldse ABBA show. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu je entree tickets bestellen met korting tot wel 25%. Een toegangskaartje kost je dan geen  69,00 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je voor slechts 51,75 via het internet.

Klik hier om je entree tickets voor ABBA Gold in Den Haag of in Amsterdam te bestellen.

 

ABBA Gold:

Keer voor even terug in de tijd naar je jeugdjaren. Beleef die heerlijke zorgeloze tijd van toen. Kom en geniet heerlijk van deze 150 minuten durende wervelende show met een geweldig orkest, bestaande uit top muziekanten, prachtige en innovatieve special effects, videoschermen, lichtshow enz. enz. Hier wil je absoluut bij zijn geweest.

Op dit moment de grootste ABBA theatershow die je kunt bezoeken! Boek snel je één van de laatste tickets en beleef een grandioze avond! Bijzonder leuk om zelf van te genieten, maar ook leuk om te delen met familie, vrienden of collega’s.

Wervelende muziek show.

 

Mamma Mia, Waterloo, Dancing Queen, Money money money, kun jij ze allemaal meezingen? Je zult ze in ieder geval horen, want tijdens deze show worden alle bekende popsongs van ABBA .

ABBA the band:

Natuurlijk hoeven we de echte niet fan niet te vertellen dat de naam ABBA staat voor de beginletters van de voornamen van de authentieke bandleden, namelijk Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid. ABBA was en is één van de messt succesvolle bands ooit met meer dan 370 miljoen verkochte platen. Daarnaast gaven ze in de loop der jaren meer dan 700 optredens in 40 verschillende landen. Kortom wereldwijd een meer dan gigantisch populaire band!

Abba Gold, the show!

 

ABBA bestond al omstreeks 1970 maar werd pas echt bekend na het winnen van het Eurovisie songfestival in 1974. In dat jaar wonnen ze het songfestival met het nummer Waterloo.

Klik hier om je entree tickets voor ABBA Gold in Den Haag of in Amsterdam te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Een bezoek aan deze ultieme show is ideaal om te combineren met een gezellige, romantische of praktische hotelovernachting in Amsterdam of Den Haag.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

do 26 t/m vr 27 mei 2022

Openingstijden

Aanvangstijden:
Den Haag vanaf 20.00 uur
Amsterdam vanaf 20.15 uur

Prijs

Van 69,00 voor slechts 51,75
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com