35% Korting!


Kom gezellig naar het Familiepark van Nederland, Drievliet in Den Haag voor een dagje ontspannen plezier voor het hele gezin. Bestel je tickets via Dagjeuitpagina.nl met hoge korting van 35% van 25,50 voor slechts 16,50!

Familiepark Drievliet:

Familiepark Drievliet heeft attracties waar zowel jong als oud van kan genieten en je dus met het hele gezin in kunt. En er zijn speciale attracties voor de kleintjes, geweldige shows en super sensatie attracties voor de echte durfals.

Klik ook hier om je entree tickets voor Familiepark Drievliet te bestellen.

Dit jaar bestaat Familiepark Drievliet 80 jaar! En dat wordt gevierd met de opening van een nieuw doolhof van zo’n 1000 m2! In de 50er en 60er had het park ook al een doolhof, wat in de 70er jaren is verdwenen. Maar nu is dat dus weer opnieuw teruggekomen in het nieuwe park.

Steeds hoger en hoger ronddraaien in de draaimolen.

Attracties in Familepark Drievliet:

Inmiddels herbergt het park zo’n 35 top attracties, diverse speeltuinen en shows voor het hele gezin.

De echte durfals gaan over de kop in de kurkentrekker

Voor de echte durfals is er de spectaculaire Formule X. Dat is een spectaculaire achtbaan. Hierin loopt je snelheid razendsnel op doordat je als het ware afgeschoten wordt, ook nog eens over de kop gaat, gewichtloos wordt en ook nog eens door een kurkentrekker gaat.

Durf jij te kijken in de razendsnelle achtbaan?

En voor deze thrillseakers is er ook de Chute. In de Chute kun je een vrije val maken van 13 meter of omhoog geschoten worden naar de top van de attractie.

Vermaak voor het hele gezin in Familiepark Drievliet

Naast alle spectaculaire attracties is er ook een groot aanbod aan vermaak voor de kleintjes in het themapark Lol Atol. Vaar mee in de Sleepbootjes en wat denk je van de zingende stal, of een ritje met de tractor door de boerderij. Hoe hoog durf jij te springen in het Duikelduin? Ook in Lol Atol kun je bijvoorbeeld de walvis redden. Of klimmen in de vuurtoren en springen met de hondjes op het strand.

Kom eens een kijkje nemen in "de Zingende Stal" in familiepark Drievliet

Tijdens de zomerperiode van 20 juli tot en met 25 augustus kun je met de hele familie aktief meedoen aan nieuwe natuurkundige en experimentele proeven.

Voor de allerkleinsten is er ook vermaak in Familiepark Drievliet.

Klik ook hier om je entree tickets voor Familiepark Drievliet te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van deze website keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in attractiepark Duinrell in Wassenaar, attractie- en vakantiepark Slagharen, kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn en De Efteling in Kaatsheuvel.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 17 juni t/m zo 25 oktober 2020

Openingstijden

10.00 – 17.00 uur.
In het hoogseizoen is het park geopend tot 18.00 uur, attracties tot 17.30 uur.

Prijs

16,50
Van 25,50 voor slechts 16,50

Locatie

Familiepark Drievliet
Laan van 's-Gravenmade 81
2495 BD Den Haag
Meer informatie / boeken


Booking.com