Op zondag 16 juli kunt u in Zierikzee genieten van een bijzondere stadswandeling. Johannes, een van de meestervertellers van theatergezelschap Stadsavonturen, is uw gids. Zijn Storytrail is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.

Op de mooiste plekjes van de oude binnenstad maakt u kennis met de helden en schurken uit de Zierikzeese geschiedenis. U leeft mee met de legendarische matroos Anker. U hoort het bloedstollende verhaal van de Dikke Toren. En u bent getuige van de belegering van de stad door de Spaanse veldheer Mondragón. Zo maakt u samen met uw mede-wandelaars een mooie, avontuurlijke en ook heel vermakelijke tocht door het verleden.

De Storytrail Zierikzee is onderdeel van de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Drie dagen achtereen kunt u genieten van Zeeuwse stadsverhalen: in Middelburg (vrijdag 14 juli), Goes (zaterdag 15 juli) en Zierikzee (zondag 16 juli).

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 16 juli om 14.00 uur op de Visserdijk, tegenover de Zuidhavenpoort. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-zierikzee. Koop uw tickets uiterlijk 4 dagen voor vertrek met de kortingscode DAGJEUITPAGINA en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: RolstoelvriendelijkWanneer

Openingstijden

14.00 - 15.30

Prijs

17,- / 12,- / 9,- / 4,-
Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-zierikzee. Koop uw tickets uiterlijk 4 dagen voor vertrek met de kortingscode DAGJEUITPAGINA en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

Locatie

Zierikzee (Binnenstad)
Vertrek: Vissersdijk
4301 ND Zierikzee

Contact

030-2467911


Booking.com