Nieuw in Goes: de Storytrail stadswandeling, een bijzondere mix van historie en verteltheater. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Hij laat u de geschiedenis van Goes beleven met verhalen zo meeslepend dat u zich eeuwen terug waant in de tijd.

De verhalenverteller neemt u mee naar de mooiste plekjes in de historische binnenstad, waar prachtige verhalen verborgen liggen. Wandelend door straten en stegen komt u oog in oog te staan met praatgrage viswijven, aalgladde boeven en gevierde boogschutters. Stuk voor stuk koppige Zeeuwen, maar hun passie, moed en vindingrijkheid zal u verbazen en verwarmen! Ga mee en ontdek een stad vol fantastische geheimen.

De Storytrail stadswandeling Goes is onderdeel van de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Drie dagen achtereen kunt u genieten van Zeeuwse stadsverhalen: in Middelburg (vrijdag 14 juli), Goes (zaterdag 15 juli) en Zierikzee (zondag 16 juli).

De Storytrail stadswandeling Goes begint op zaterdag 15 juli 2017 om 14.00 uur op de Grote Markt in Goes, voor het Stadhuis. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-goes. Koop uw tickets uiterlijk 4 dagen voor vertrek met de kortingscode DAGJEUITPAGINA en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: RolstoelvriendelijkWanneer

Openingstijden

14.00 - 15.30

Prijs

17,- / 12,- / 9,- / 4,-
Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-goes. Koop uw tickets uiterlijk 4 dagen voor vertrek met de kortingscode DAGJEUITPAGINA en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

Locatie

Goes (Binnenstad)
Vertrek: Grote Markt
4461 AH Goes

Contact

030-2467911


Booking.com