Nieuw in Middelburg: de Storytrail stadswandeling. Een historische stadsrondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Meesterverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Hij neemt u mee naar de diepe donkere stadsgeschiedenis en vertelt het verhaal van Middelburg zo meeslepend dat u zich eeuwen terug waant in de tijd.

Middelburg is een stad van trotse graven, dappere zeevaarders en slimme uitvinders. En niet te vergeten: de stad van Jacob Cats, de gevierde volksdichter. Wandelend door prachtige straten en stegen leert u hen allemaal kennen. Ga mee, beleef het rijke verleden van de stad, hoor geheimen die eigenlijk niet voor uw oren bestemd zijn, lach en huiver… en laat een wonderboek voor u open gaan.

De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 25 juni en vrijdag 14 juli 2017 om 14.00 uur op de Markt in Middelburg, voor de Drukkery. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Koop uw tickets uiterlijk 4 dagen voor vertrek met kortingscode DAGJEUITPAGINA en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

Openingstijden

14.00 - 15.30

Prijs

17,- / 12,- / 9,- / 4,-
Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Koop uw tickets uiterlijk 4 dagen voor vertrek met kortingscode DAGJEUITPAGINA en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

Locatie

Middelburg (Binnenstad)
Vertrek: Markt
4331 LK Middelburg

Contact

030-2467911


Booking.com