26% Korting!

Boek hier je entree tickets voor een onvergetelijke dag en kom met de hele familie naar Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder (Zeeland). Bestel hier je tickets met 26% korting van €23,50 voor slechts €17,70.

Klik hier om je entree tickets voor Deltapark Neeltje Jans te bestellen.

Deltapark Neeltje Jans:

Op het voormalige werkeiland  in de Oosterschelde is  Deltapark Neeltje Jans al sinds 1997 een geweldig themapark. Het is gevestigd op het voormalig werkeiland wat in de zeventiger jaren ter plekke was aangelegd in verband met de bouw van de Oosterscheldekering. Nadat de werkzaamheden in 1986 zijn gestopt is het werkeiland langzaamaan omgetoverd tot het Deltapark zoals het nu vorm gegeven is.

Plezier voor jong en oud in het Deltapark Neeltje Jans.

Delta Experience:

De Delta Experience geeft je een goede indruk van de werking van en de reden waarom de Deltawerken zijn gebouwd. De aanleiding was namelijk de watersnood ramp in 1953. Overtuig jezelf van de kracht van water en bekijk deze indrukwekkende stormvloedkering van binnen.

Zwemmen met haaien:

Durf jij dit aan? Zwemmen met haaien? Voor alle daredevils,  van jong tot oud, is er nu de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding in een speciaal geprepareerde kooi in het water af te dalen tussen de haaien. Tussen de haaien zwemmen en zelfs voeren met een speciale voertang, wie wil dat niet?

Zwemmen tussen de haaien in Deltaprk Neeltje Jans!

Zeeleeuwen show:

Breng ook eens een bezoek aan de spetterende zeeleeuwen show, die dagelijks word opgevoerd. Jack, Levi, Clint en Oscar heten U van harte welkom bij hun zeeleeuwen show. En wil je met een van deze celebrity’s op de foto? Dat is ook mogelijk. Ook als je wat meer wilt weten over de dieren ben je van harte welkom.

Knuffelen met de zeeleeuwen.

Rondvaart:

Maak ook eens een rondvaart met de boot. Deze circa een uur durende boottocht brengt je direct in de natuur van de Oosterschelde. Ga jij een bruinvis of een zeehond in de natuur spotten?

Parkeren:

Het tarief voor het parkeren van personenauto’s is €7,50. Autobussen zijn gratis.

Klik hier om je entree tickets voor Deltapark Neeltje Jans te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 26 augustus t/m do 31 oktober 2019

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

Volwassenen Van €23,50 voor slechts €17,50
Kinderen van €18,= voor €14,50

Locatie

Deltapark Neeltje Jans
Jans Faelweg 5
4354 RB Vrouwenpolder
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com