Op zaterdag 24 november komt de Qmusic the Party – 4uur FOUT! naar Fletcher Hotel-Restaurant Burgh Haamstede te Burgh-Haamstede. Het thema van deze avond is ‘OVER DE TOP’ dus kom en verras ons met een fout outfit!

Qmusic the Party – 4uur FOUT! is precies wat de titel al zegt, 4 uur lang hits uit het Foute uur van Qmusic die er voor zorgen dat het één grote “OJAAAAAA” avond wordt! Feesten, dansen en zingen op de muziek die zo fout is dat het weer goed is en daarnaast weten de DJ’s van Qmusic vaak net de klappers te vinden die je eigenlijk alweer vergeten was maar waarvan je blij wordt ze weer te horen! Begin maar vast met je warming-up want 4uur lang los gaan is niet niks, het lijkt wel topsport.

Wilt u deze kans niet missen en hierbij zijn? Bestel dan nu uw kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Hotel-Restaurant Burgh-Haamstede op de Torenweg 1, via 011-887766, of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Geschikt voor: VolwassenenGroepenIndividueelWanneer

za 24 t/m zo 25 november 2018

Openingstijden

20:30 - 01:00 uur

Prijzen

https://www.fletcherevents.nl/events/q-music-foute-party-burgh-haamstede-2018/

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Burgh-Haamstede
Torenweg 1
4328 JC Burgh-Haamstede
Het Laatste Tafeltje


Booking.com