0.00 Korting!


Dit door een familie beheerde 4-*hotel ligt op een rustige locatie in Bezau, in het Bregenzerwald. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. ’s Avonds kun je in het restaurant terecht voor een diner. Voor ontspanning kun je terecht in de Spa & Wellnesscentrum met sauna en een ontspanningsruimte. Voor de kids is er een grote speelkamer met een tuin en een professionele kinderopvang. De kamers en appartementen zijn ontworpen om een gezellig vakantiehuis voor het hele gezin te zijn. Er zijn speciale familiekamers voor degenen die graag dicht bij elkaar willen blijven en zijn voorzien van een flatscreen-tv, een telefoon, radio, kluisje en een zitje. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en een toilet.

Wintersportvakantie in een 4*-hotel in Tirol en ontdek Bezau: Een verborgen parel in het Bregenzerwald o.b.v. halfpension

Ben je op zoek naar een rustig en authentiek skigebied voor je volgende wintersportvakantie? Dan is Bezau misschien wel iets voor jou! Dit dorpje, prachtig gelegen in het Bregenzerwald, is een traditioneel en langgerekt dorp. Bijna alle bebouwing bevindt zich langs een tweetal straten. Het is een ideaal oord voor families en mensen die houden van rust. Of je nu een beginner bent of een ervaren skiër, Bezau heeft voor iedereen wat te bieden. Er zijn pistes voor alle niveaus, dus je kunt altijd iets nieuws proberen. En na een lange dag op de piste kun je ontspannen in een van de gezellige berghutten.
##Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

vr 23 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 285,00
3, 4, 7 of 14 overnachtingen

Locatie

Sonne Bezau - Familienhotel
Kriechere 66
A-6870 Bezau
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com