0.00 Korting!


Het Hesborner Kuckuck is een 4*-hotel gelegen in Hallenberg, nabij Winterberg. Het hotel bevind zich in een zeer natuurrijke omgeving met een ligging aan de bosrand. Het hotel beschikt over een restaurant, bar en wellnesscentrum. De kamers zijn standaard voorzien van een balkon, televisie, telefoon, kluisje en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar in het hotel.

Geniet van een 4-, 5- of 6-daagse (wintersport)vakantie in een 4*-hotel nabij Winterberg incl. ontbijt of o.b.v. halfpension

In de adembenemende natuur van het Sauerland vind je het comfortabele 4*-hotel Hesborner Kuckuck in de plaats Hallenberg. Omringd door de prachtige omgeving is dit het ideale startpunt om de omgeving te ontdekken tijdens een wandeling. Natuurlijk kan het Sauerland niet alleen te voet, maar ook uitstekend per mountainbike worden verkend. Maar, het is ook een ideale bestemming voor een skivakantie (tijdens het seizoen) dichtbij huis. Winterberg is het grootste skigebied van Sauerland (27 km piste). Willingen is wat kleiner (18km), maar heeft de langste afdaling (2 km).
Ontdek de vele routes door het laaggebergte van Sauerland en neem ook zeker de Rotshaarsteig route voor een schitterend uitzicht! Wil jij een dagje wat anders en richting een stad gaan? Dan zijn de steden Frankenberg en Korbach zeker een aanrader! Na een actieve dag in de natuur of door een stad geslenterd te hebben, heb jij even relaxen zeker wel verdient. Het hotel beschikt over een wellnesscentrum waar jij even kunt ontspannen en nagenieten van je dag.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

vr 23 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 124,00
3, 4 of 5 overnachtingen

Locatie

Hesborner Kuckuck
Ölfestraße 22
59969 Hallenberg
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com