0.00 Korting!


Het Josef Mountain Resort in Avelengo biedt comfortabele accommodatie op een gunstige locatie. Dit hotel verwent je met luxe voorzieningen, waaronder zowel binnen- als buitenzwembaden, een uitgebreid wellnesscentrum, en een restaurant met een gezellige bar. Gratis wifi is beschikbaar, en de kamers zijn uitgerust met minibars en kitchenettes. Parkeergelegenheid is kosteloos. De kamers zijn smaakvol ingericht en beschikken over eigen badkamers, evenals balkons of terrassen, waar je kunt ontspannen in badjassen met gratis toiletartikelen. Bovendien is het hotel gunstig gelegen nabij de populaire bezienswaardigheid, de Kerk van Sint-Catharina.

4-, 6-, 8- of 15-daagse wintersportvakantie in de Italiaanse Alpen in luxe 4*-resort nabij het skigebied Meran 2000 o.b.v. halfpension

Ontsnap naar de Italiaanse Alpen bij Josef Mountain Resort in Avelengo, de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf in de buurt van het Meran 2000 skigebied. Of je nu een gepassioneerde skiër bent of gewoon van winterpret houdt, hier vind je de perfecte plek om te genieten van de sneeuw. Ontdek de uitgestrekte pistes, maak adembenemende afdalingen en warm op bij onze gezellige open haarden. Na een dag op de hellingen kun je ontspannen met luxe voorzieningen en jezelf verwennen in het wellnesscentrum.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

vr 23 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 369,00
3, 5, 7 of 14 overnachtingen

Locatie

Hotel Josef Mountain Resort
Via Falzeben 225
39010 Avelengo
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com