0.00 Korting!


Hotel Club Hotel Zodiaco ligt in Monte Bondone. Het charmante 3*-hotel heeft een prachtig uitzicht op de omringde bergen. De kamers zijn comfortabel en gezellig, elk uitgerust met een eigen badkamer, televisie en een kluisje. Bovendien is er gratis Wi-Fi beschikbaar in het hele hotel. Het hotel heeft een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke lokale en internationale gerechten, een bar voor een ontspannen drankje na een dag vol activiteiten en een wellnesscentrum met een sauna en een Turks bad om volledig te ontspannen. De locatie van het hotel is ideaal voor outdoorliefhebbers.

Wintersportvakantie van 4, 5 of 8 dagen in Trento o.b.v. halfpension incl. skipas

Ben je op zoek naar de perfecte bestemming voor je volgende wintersportvakantie? Overweeg dan eens Trento, Italië. Deze prachtige stad in de Italiaanse Alpen is de ideale locatie voor een onvergetelijke ski-, snowboard of langlaufvakantie. En waar kun je beter verblijven dan in Club Hotel Zodiaco, één van de meest geliefde hotels in de regio?
Trento biedt alles wat je nodig hebt voor een fantastische vakantie. Van uitgestrekte skipistes tot adembenemende landschappen, Trento heeft het allemaal. Bovendien is de Italiaanse gastvrijheid en het heerlijke eten een extra bonus. Stel je voor dat je na een dag skiën geniet van een heerlijke pasta of pizza in een van de vele gezellige restaurants in de stad.
Ervaar zelf de magie van Trento en maak van je volgende skivakantie een onvergetelijke ervaring.
##Familiekamers met kinderkortingen!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

vr 23 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 274,00
3, 4 of 7 overnachtingen

Locatie

Hotel Club Hotel Zodiaco
Strada di Vaneze n 23/24
38100 Monte Bondone Vaneze
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com